Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ψησταριά - Κοτόπουλα "ΛΕΩΝΙΔΑΣ" Για το Παραδοσιακό - σπιτικό φαγητό της πόλης!


Πακέτο και DELIVERY για το ΣΠΙΤΙ!

Δήμος Κατερίνης: «ΚΛΕΙΣΤΟΙ» για την αποφυγή συνωστισμού & όλοι οι ανοιχτοί χώροι άθλησης


Έκκληση για την ανάγκη επίδειξης ατομικής και συλλογικής ευθύνης, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού απευθύνει ο Δήμος Κατερίνης υπενθυμίζοντας ότι, παράλληλα  με τα κλειστά γυμναστήρια,

Από τον κορωνοϊό στο… Τσερνόμπιλ εν μέσω ποδοσφαίρου Δεν είναι άχαρο, δεν είναι δύσκολο. Δεν βγαίνει, τέτοιες στιγμές που ζει η χώρα μα, κυρίως, οι Ιταλοί, κι από κοντά Ισπανοί και Γερμανοί, να γράφεις για κάτι τόσο περιττό: ποδόσφαιρο και αθλητισμό, γενικότερα. Σε μια δεκαετία θα ανατρέχει κανείς στα κείμενα της άνοιξης του ’00, όπου κάτι το οποίο βλέπαμε μόνο σε χολιγουντιανές παραγωγές, έγινε… πράξη.

Φρέσκα Αυγά / Κοτόπουλα Κατερίνης - Ξυδούς ΗλίαςΕιρήνης - Περγάμου 2 γωνία
Κατερίνη
Τηλ. 697 730 9050

ΣΦΚ Πιερικός- Συλλυπητήριο


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια Κιάλα, Παρασκευή, Κων/νο, Αθανάσιο και Μαρίνα σύζυγο και τέκνα του,τις οικογένειές τους και τους οικείους του,

Παραιτήθηκε ο Αλέκος Καλτσίδης - Ο Θερμαϊκός δεν έχει εκκρεμότητες


Την αποχώρηση του απο τα διοικητικά του Θερμαϊκού Κορινού γνωστοποίησε μέσω του Pieriasport ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Καλτσίδης.

Αναβολή του Olympus Marathon 2020 για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας


ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ
 17ΟΥ OLYMPUS MARATHON ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ!

Παρακολουθώντας την έξαρση του ιού COVID-19 στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τους εθελοντές και τους επισκέπτες μας και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας, η οργανωτική Επιτροπή του Olympus Marathon αποφάσισε την αναβολή της διοργάνωσης του 17ου Olympus Marathon, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο 26-28 Ιουνίου, σε ημερομηνία που θεωρείται ασφαλέστερη για όλους.

UEFA - Επανέναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τη Μεγάλη Τρίτη (14/4)


Η UEFA προτίθεται να δώσει τη συγκατάθεσή της για επανέναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τη Μεγάλη Τρίτη (14/4).

Απομακρύνει τα παγκάκια απο πλατείες ο δήμος Κατερίνης - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ


Δυστυχώς, μερίδα συνδημοτών μας δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης ούτε την αναγκαιότητα εφαρμογής των μέτρων πρόληψης. Με εντολή Δημάρχου, από το πρωί συνεργεία του Δήμου Κατερίνης απομακρύνουν όλα τα παγκάκια από τις πλατείες της πόλης.

Ένας απο τους μεγαλύτερους γιατρούς στον κόσμο αναφέρει για την πανδημία κορωνοϊού: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο;


Ακολουθεί η μετάφραση του άρθρου που δημοσίευσε ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford  Γιάννης Ιωαννίδης*, ένας εκ των πιο έγκριτων επιστημόνων στον κόσμο, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισης της από τις Αρχές.

Κύριε Υπουργέ τής Υγείας, όλοι ανεξαιρέτως οι Διαβητικοί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες


Ο καθένας μας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή που βιώνουμε !! Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το ηθικό μας υψηλά, διότι κάποιοι στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει ότι αναιρούν τα όσα λένε με τις πράξεις τους....
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20ΜΑΡΤΙΟΥ