Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Απολυμαίνονται καθημερινά δημοτικά - δημόσια κτίρια & κοινόχρηστοι χώροι


Τα ειδικά συνεργεία απολύμανσης που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο των κλιμακούμενων παρεμβάσεών του για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού προχώρησαν σήμερα, σε απολύμανση, στα κτίρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, του  Κέντρου Υγείας Κατερίνης και της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας αντίστοιχα.

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς το εξωτερικό


Εισήγηση να ανασταλλούν προσωρινά όλες οι επιβατικές πτήσεις στην Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής εξετάζει σοβαρά η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Υπάρχει μεγάλη έλλειψη - Οι αιμοδοσίες συνεχίζονται, δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!


«Καμπανάκι» για τη δραματική έλλειψη αίματος σε όλη τη χώρα, λόγω της επιδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας και των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί, κρούει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (ΠΑΣΠΑΜΑ).

Πρόεδρος UEFA: “Κανονικά τα πλέι οφ, καμία πρόωρη ανάδειξη πρωταθλητή”!


Χαστούκι σε όσους θέλουν να τελειώσουν νωρίτερα τα πρωταθλήματα, χωρίς να λήξουν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα Fake news όσα λέγονται, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν…

Δήμος Κατερίνης: Στην πρώτη γραμμή για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


Στην πρώτη γραμμή εν μέσω κορωνοϊού και στην υπηρεσία των πολιτών, με έμφαση στους ηλικιωμένους, τα ΑμεΑ και στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, σε άτομα που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, για την εξυπηρέτηση μίας σειράς καθημερινών αναγκών τίθενται οι υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης, με «όχημα» το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ».

Έκτος νεκρός στην Ελλάδα απο τον κορωνοϊό - Αύξηση των διασωληνωμένων


Και έκτο άτομο έχασε τη ζωή του στη χώρα μας από τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 70χρονο ασθενή από την Καστοριά, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλευόταν.

Γιώργος Παμλίδης - Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ψυχραιμία, σοβαρότητα και συνέπεια στις οδηγίες


Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε στο SDNA για την πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League 2, τον τεχνικό του «Άγιαξ της Ηπείρου» Αργύρη Γιαννίκη, τον κόσμο αλλά και τον στόχο της ομάδας.

Κεκλεισμένων των θυρών η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας λόγω κορωνοϊού


Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020» θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο Καλλιμάρμαρο
Κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 11:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020».

Ανακοίνωση για τα αναπηρικά επιδόματα και το επίδομα γέννησης


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α55/11-03-2020) “κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του”

Καλές τιμές αλλά "μουδιασμένη" η κίνηση στη λαϊκή της Κατερίνης


Η λαϊκή της Κατερίνης έχει και του πουλιού το γάλα. Χθες  πρώτη μέρα των περιοριστικών μέτρων στα εμπορικά καταστήματα, η λαϊκή λειτούργησε μουδιασμένα.

Ποιοί εργαζόμενοι δικαιούνται την αποζημίωση των 800 ευρώ και πως θα την εισπράξουν


Αποζημίωση της τάξεως των 800 ευρώ θα λάβουν όσοι εργαζόμενοι μένουν χωρίς εισόδημα εξαιτίας του κλεισίματος των επιχειρήσεων λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την κυβέρνηση στο πλαίσιο του νέου πακέτου μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Αυτό το ποσό θα καλύψει το διάστημα 15 Μαρτίου έως 30 Απριλίου. Ποιοι και πώς θα λάβουν όμως, αυτή την αποζημίωση ειδικού σκοπού;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας αυξάνει τις ποσότητες τροφίμων των ωφελουμένων του Κοινωνικού της Παντοπωλείου


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας αυξάνει τις ποσότητες τροφίμων που θα διατίθενται στις οικογένειες ωφελουμένων του Κοινωνικού της Παντοπωλείου

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 19 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 19ΜΑΡΤΙΟΥ