Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Πρακτορείο ΟΠΑΠ - Γκόλτσιου Ελένη!

 Τερζοπούλου 98 Κατερίνη
Τηλ. 23510 76200

Δήμος Κατερίνης: Μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές


Περιορισμούς στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού γνωστοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και σε εφαρμογή των όσων ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αδειες εξέδρες και… ψέκασμα πριν τον αγώνα (εκεί που παίζουν μπάλα) Μια χαρά, με δύο ταμεία, μας πήγε η Κυριακή, φτου φτου μη τη ματιάσω τη στήλη και σε ημέρα όπου με το ζόρι έβρισκες ματς να ασχοληθείς. Η δυάδα του 2.75 με το Χ2 της Λοκομοτιβάρας στο Ροστόφ και το ασιατικό under 3 στο Γαλατασαράι – Μπεσίκτας, πέρασε… κορδόνι.

Θερμοεπιλογές-Βασίλειος Μπέλπας! Και εγκαταστάσεις για Φυσικό Αέριο!


Απο το 1995 στον χώρο της θέρμανσης!


Βγαίνει απο το νοσοκομείο η σύζυγος του 65χρονου Κατερινιώτη που παραμένει διασωληνωμένος στο Παπανικολάου


Διασωληνωμένος συνεχίζει να είναι ο 65χρονος άντρας απο την Κατερίνη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Πρόκειται για πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε στην Κατερίνη και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως και η σύζυγό του, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ένας ακόμη νεκρός στην Ελλάδα - 5 οι νεκροί απο κορωνοϊό, όλοι με ιστορικό σε θέματα υγείας


Στους πέντε ανέρχονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αυτά τα προϊόντα επιτρέπονται πλέον στις λαϊκές αγορές


Τροποποιήσεις ισχύουν πλέον σ' όλο το εμπόριο, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό, αντίστοιχα θα συμβεί με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε σε έκτακτη ανακοίνωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Δήμος Κατερίνης: Ενίσχυση της παροχήςυπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού


Μέριμνα για δημότες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν,ηλικιωμένους, ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για μία σειρά καθημερινών αναγκών λαμβάνει άμεσα ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο εφαρμογής της εγκυκλίου «Ενίσχυση δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης –  Απασχόληση προσωπικού ΟΤΑ και νομικών προσώπων αυτών κατά τη διάρκεια λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού – COVID 19». 

MY MAX PET - Κανένα κατοικίδιο δε θα μείνει ατάιστο !

Προληπτική απολύμανση!!


Να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής και κυρίως εμείς οι επαγγελματίες που δεχόμαστε κόσμο , για το κοινωνικό σύνολο αλλά και για μας και τις οικογένειές μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - Αθανασούλα Μαρία


Οινόης 12 (Αστικά) Κατερίνη
Τηλ. 23510 31115

Αναβολή του Euro 2020? - Το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων, του Champions League και του Europa League


Σπουδαίας σημασίας, για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τηλεδιάσκεψη θα γίνει σήμερα (17/3) με τη συμμετοχή της UEFA, των 55 ομοσπονδιών, οι λίγκες, η ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων), και η FIFPro  (ένωση ποδοσφαιριστών).

Αυτά τα καταστήματα θα βρείτε πλέον ανοιχτά - Κλείνουν τα εμπορικά με ορισμένες εξαιρέσεις απο αύριο Τετάρτη 18/3


Μια νέα πραγματικότητα θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι στην Ελλάδα από αύριο Τετάρτη (18/03), με τα νέα αυστηρότερα μέτρα για την πρόληψη εξάπλωσης του ιού που αποφάσισε η κυβέρνηση, να τίθενται σε ισχύ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει με νέα δέσμη μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού [COVID-19]


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Η Πιερία εφαρμόζει κατά γράμμα τη νέα δέσμη μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους υπηρετούντες στην Περιφερειακή Ενότητα όσο και για την ασφάλεια όλων μας.

Μητσοτάκης: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες, κάθε δόγματος - θρησκείας


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε αναστολή κάθε θρησκευτικής λειτουργίας λόγω κορωνοϊού. Στην αναστολή κάθε θρησκευτικής λειτουργίας ανεξαρτήτως δόγματος λόγω κορωνοϊού προχωρεί η κυβέρνηση.

Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Θα εκτελούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα περιστατικά


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενημερώνει τους πολίτες της Πιερίας για την αναστολή από 16-03-2020 όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Θα εκτελούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Διαρκής η προληπτική απολύμανση των δημόσιων & κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κατερίνης


Στη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού εντάσσεται η απολύμανση δημόσιων - κοινόχρηστων χώρων,  η οποία συνεχίζεται από τον Δήμο Κατερίνης.

Φρέσκα αυγά - Κοτόπουλα Ξυδούς Ηλίας


Ειρήνης - Περγάμου 2 γωνία
60100 Κατερίνη
Τηλ. 697 730 9050


Βροντού Πιερίας - Επίθεση λύκων σε κοπάδι. Μεγάλη ζημία στον κτηνοτρόφο


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Βροντού Πιερίας μετά την νέα επίθεση αγέλης λύκων σε κοπάδι προβάτων στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Γεώργιου Καλαιτζή, συνάδελφου κυνηγού και κτηνοτρόφου, αγέλη 10 τουλάχιστον λύκων δε φοβήθηκαν ούτε από την παρουσία του ίδιου, ούτε από την παρουσία των 4 τσοπανόσκυλων του και επιτέθηκαν στο κοπάδι του την Τρίτη 10/03/20 στην τοποθεσία Παλιά Βροντού, 3 μόλις χιλιόμετρα από το χωριό Βροντού Πιερίας !!!

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 17 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΡΙΤΗ 17ΜΑΡΤΙΟΥ