Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Στην Κίνα για να υπογράψει στη Σανγκάη Σενχούα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


Στη Σανγκάη Σενχούα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στην Κίνα, με άδεια του Αμβούργου, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ασιατική ομάδα, η οποία του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες αναπλάσεις πεζοδρομίων στο νηπιαγωγείο Περίστασης


Σε εξέλιξη είναι από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων έξω από σχολικά συγκροτήματα,με στόχο την ασφαλή πρόσβαση μαθητών και την εύρυθμη διέλευση πεζών.

Άμεση & αποτελεσματική κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την αποκατάσταση τεχνικών αστοχιών στην οροφή του 9ου Δημοτικού Σχολείου


Άμεση ήταν η  κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την αποκατάσταση της οροφής του 9ου Δημοτικού Σχολείου, στην οποία διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα και αστοχίες αφενός στα επιχρίσματα του ισογείου, όπου στεγάζεται το νηπιαγωγείο και αφετέρου σε χώρους υγιεινής και βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Οι… σαύρες κόντρα στα φωτιστικά, στο ντέρμπι της Λισσαβώνας!


Η ιστορία έχει διδάξει ότι δύο μεγάλες ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη επιβάλλεται να βρουν μια αφορμή για τη δημιουργία ενός πολέμου χωρίς τέλος. Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, οι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Λισσαβώνας, γεννήθηκαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα,

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Αναγέννηση Κολινδρού 2-3 Τα πέντε γκολ του αγώνα (βίντεο)


Δείτε το βίντεο με τα 5 γκολ του αγώνα της Νεοκαισάρειας, τα οποία πέτυχαν ...2 ποδοσφαιριστές. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε 2-0 με δυο τέρματα του Βασιουρή, για να πετύχει την απόλυτη ανατροπή η Αναγέννηση, με 3 γκολ που πέτυχε ο Ματζουράκης.

Τελετή βράβευσης των Πανελληνιονικών Αθλητών –Αθλητριών Στίβου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το έτος 2019

Αντιπλημμυρικό έργο ουσίας στα Καταφυγιώτικα από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ


Κώστας Κουκοδήμος: Προγραμματίζουμε & υλοποιούμε σταδιακά, έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας

"Special Souls in English lessons" Νο 3 on ENEEGYL TV (Firefighter) VIRAL HD video


O Firefighter Δημήτρης Α. παίρνει τη σκυτάλη από τον Football Manager και τον Basketball Player, στο νεοσύστατο ENEEGYL TV, μέσω της πρώτης αποκλειστικής συνέντευξης στην αγγλική γλώσσα, στη street reporter-δημοσιογράφο, Μάρθα Γιαννακίδου, από το μέτωπο της φωτιάς, τις σειρήνες και τα πυροσβεστικά οχήματα! Be aware!

Προσφορά Εργασίας απο την Ακαδημία Γιώτσα: Ζητείται γυμναστής-γυμνάστρια


Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ/Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (Τ.Ε.Φ.Α.Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όλες τις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δ.Κατερίνης Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στις δημοτικές & τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 20 Ιανουαρίου έως 29 Φεβρουαρίουμε συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας, τον  Ιατρικό σύλλογο Ν.Πιερίας, με την στήριξη του Δήμου Κατερίνης, της διασωστικής ομάδας Πιερίας και σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο σπίτι» του τμήματος Πρόνοιας Δ.Κατερίνης.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα - ''Βασική υποστήριξη ζωής - Αυτόματη εξωτερική απινίδωση'' (BLS/AED)


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα  “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» - Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων


Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 4539/02.04.2012 πρόσκλησης της δράσης 2.3A «Σύστημα  ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2017

Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας - Κοπή Βασιλόπιτας 2020


Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Ο καιρός σήμερα στην Πιερία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ