Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Για να Θυμούνται οι Παλιοί και να Μαθαίνουν οι Νέοι!

Ανέβασε τη φωτογραφία σου στη σελίδα μας στο facebook με δυο λόγια για την ιστορία της, 
και θα την δείς να ανεβαίνει και εδώ, στη σελίδα του Pieriasport!

Έτσι δε θα μείνει σε ένα συρτάρι ή ντουλάπι μέχρι να χαθεί στο χρόνο αλλά θα παραμείνει καταγεγραμμένη στην πολύτιμη, σημαντική και όμορφη ιστορία του Πιερικού Ποδοσφαίρου!



Αρχέλαος Κατερίνης – Φοίβος Eurolamp Ντέρμπι στο Β΄ΔΑΚ !


Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 20 όμιλο της Α2 Ανδρών αυτό το Σαββατοκύριακο για την 11η αγωνιστική.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων υποδομής του Σαββατοκύριακου


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ — ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2019-2020 — 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ 1 & 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κ-8 / 5 vs 5 / 2 X 20’                 ΣΑΒΒΑΤΟ  01-02-2020             

Στον Πλατανιά ο Άγγελος Οικονόμου


Kαι τυπικά παίκτης του Πλατανιά είναι από την Τρίτη (28/1) ο Άγγελος Οικονόμου, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του 24χρονου μέσου.

25η Μαρτίου - Έκοψαν την βασιλόπιτα τους τα τμήματα υποδομής (φωτο)


Την βασιλόπιτα τους έκοψαν τα τμήματα υποδομής της 25ης Μαρτίου, παρουσία των δεκάδων παιδιών, των προπονητών τους, μελών της διοίκησης και γονέων των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Η Δημοτική Αστυνομία «καθαρίζει» την Κατερίνη από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα


Αποφασισμένη να αποδεσμεύσει κοινόχρηστους δημοτικούς, δημόσιους χώρους και θέσεις στάθμευσης, να "καθαρίσει" την πόλη και άλλες περιοχές του δήμου από τα δεκάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα είναι η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κατερίνης.

Μελετημένα προγνωστικά με σημεία από 2.75 ως 4.04


Βραδιά μπασκετικού κέρδους ήταν η Πέμπτη… ευρωλιγκίστικου. Διότι δεν βγήκαν τα ρίσκα αλλά πέρασαν τα πιο… χαμηλά, ήτοι της μεγαλύτερης μίζας. Βγήκε το combo της Φενέρ στο Βερολίνο με την Αλμπα στο 2.55, ακριβώς όπως τα έγραψα στην ανάλυση: και με χάντικαπ και μέχρι 164 πόντους.

Παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων εντός και στα όρια του πολεοδομικού ιστού του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιεί η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με τα μηχανήματα  και  το εξειδικευμένο προσωπικό, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Θεατρική βιβλιοπαρουσίαση "Ο Τσαγκάρης των Ξωτικών" της Αναστασίας Πέλλα



Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου - Αποκτήθηκε απο Μακεδονικό ο Κατερινιώτης μέσος


Εκτός από τους τερματοφύλακες, Μαλέσιο και Μπαταλαμά, ο Απόλλων Πόντου απέκτησε και τον αριστερό μπακ του Μακεδονικού, Μάριο Χατζηκωνσταντίνου.

Χωρίς Μακρή στο Βόλο ο Πιερικός - Κοντά σε Αρμάντο Γκούφα


Την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών εκτίει ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος δε θα ακολουθήσει την αποστολή του Πιερικού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Βόλλεϊ: Πλούσιο το Σαββατοκύριακο με αγωνιστική δράση!


Πλούσια αγωνιστική δράση για τις ομάδες μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Masterchef 4: Η εντυπωσιακή μελαχρινή απο την ΠΙΕΡΙΑ, που μαγείρεψε κόλλυβα (βίντεο)


Μια ιδιαίτερη συνταγή έφτιαξε η 19χρονη Μαρία από την Πιερία, που πήγε στο MasterChef 4 για να κυνηγήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο από την καριέρα στη γαστρονομία.

Με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε του Ν. Πιερίας


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε του Ν. Πιερίας.

Την πίτα του κόβει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας, την Κυριακή 2/2/2020


Την κοπή τής πίτας του πραγματοποιεί ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα των Γραφείων τού Συλλόγου, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, στην Κατερίνη.

«ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕΔΡΑΣΗ» - Τα «Βασικά στοιχεία στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών»


«ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕΔΡΑΣΗ» ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 0-9 ΕΤΩΝ
Εκδήλωση το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου με θέμα:
«ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΧΛΟΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΠΕΛΟΥΖΟΥ, Παιδοψυχίατρος

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων (Παρασκευή 31/1)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Ο καιρός στην Πιερία σήμερα Παρασκευή 31/1

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ΠΑΕ Ποντίων - Βατανιακός απο το Pieriasport


Μπορείτε να δείτε το βράδυ της Κυριακής, το μεγάλο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής Α΄ΕΠΣ Πιερίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και τον Βατανιακό, απο το κανάλι του Pieriasport στο YouTube.

Γ΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα - Διαιτητές - Παρατηρητές 16ης αγωνιστικής


16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ        
 Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  01-02-2020

Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα - Διαιτητές - Παρατηρητές 18ης αγωνιστικής


18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  02-02-2020

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα - Διαιτητές - Παρατηρητές 18ης αγωνιστικής


18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ        
 Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  01-02-2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής


Στις παρεμβάσεις,  που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, μετέβη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Σε εξέλιξη οι δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όλες τις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δ. Κατερίνης


Σε εξέλιξη είναι οι Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στις δημοτικές & τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες πραγματοποιούνται με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας, τον  Ιατρικό σύλλογο Ν.Πιερίας, με την στήριξη του Δήμου Κατερίνης, της διασωστικής ομάδας Πιερίας και σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο σπίτι» του τμήματος Πρόνοιας Δ.Κατερίνης.

Οι απουσίες της ΑΕΚ, το τρομερό σερί του Ολυμπιακού


Ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ εναντίον Αστέρα, 1-1 είχαν έρθει στην Τρίπολη με τους Αρκαδες να έχουν και χαμένο πέναλτι. Οποια περάσει, παίζει στα προημιτελικά με τον Παναιτωλικό.

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής ομάδας Κ12 ΕΠΣ Πιερίας


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ :  K-12 :  2008-2009
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3-2-2020
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Δευτέρα 3-2-2020 και ώρα 15:00 με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Τη Βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας


Στο ωραίο περιβάλλον του “Mpoomplis” στην Καρίτσα, έκοψαν τη βασιλόπιτα τους οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, την Τετάρτη το βράδυ.

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Κατερίνης για το έτος 2020


Προϋπολογισμός «εξυγίανσης»  
-Περιστολή δαπανών και αποπληρωμή χρεών σε προμηθευτές και επαγγελματίες.
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το σχέδιο προϋπολογισμού του Δήμου Κατερίνης που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Μορφακίδης, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 28 Ιανουαρίου 2020.

Τουριστική ποδηλατική εμπειρία στην Πιερία (φωτο)


Προτεινόμενες  ποδηλατικές ασφαλείς  διαδρομές των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΥΨΟΜΕΤΡΟ από 0-300μ > Οι πιό επικίνδυνες διαδρομές λόγο πυκνής και συχνής κυκλοφορίας αυτοκινήτων , ειδικά στην άσφαλτο. Σοβαρό πρόβλημα είναι και τα αδέσποτα σκυλιά εντός και εκτός πόλης για τους ποδηλάτες.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ατυχία δεν πτοεί την ομάδα που έχει υποδομή και μέλλον


Πολλές οι ατυχίες στον 2ο εντός έδρας αγώνα των Πιερίδων Μουσών που έδωσαν στον σκληρό αγωνιστικού χώρο (πλαστικός χλοοτάπητας) του γηπέδου της Ε.Π.Σ. Πιερίας  στη Νέα Έφεσο την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Oι "αποκρούσεις της χρονιάς" No2 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας)! (Κ. Mυρωτής-Πίνδος Άνω Αγιάννη) 25-1-20


Ο... Μπουφόν, ήτοι Κωνσταντίνος Μυρωτής, τερματοφύλακας της Πίνδου Άνω Αγιάννη, πραγματοποιεί το "παιχνίδι της ζωής" του και τις "αποκρούσεις της χρονιάς" (Νο2) στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), στην ισόπαλη (1-1) viral αναμέτρηση με τον ιστορικό Αιγινιακό, για το πρωτάθλημα της Β'΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης και οι εξελίξεις που έφεραν τα ‘‘αδιέξοδα Αυγενάκη’’ - Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ‘‘ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ’’

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) το απόγευμα της Δευτέρας 27/1/2020 περί υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία της ‘‘ΠΑΕ ΠΑΟΚ’’ και της ‘‘ΠΑΕ Ξάνθη’’, για τον γνωστό λόγο της ‘‘πολυϊδιοκτησίας’’, έπεσε ως ‘‘κεραυνός εν αιθρία’’ (κυρίως) στη Β. Ελλάδα και προκάλεσε εύλογο αναβρασμό στις τάξεις των φιλάθλων των ομάδων αυτών.

Αετός Καταλωνίων - Πιερικός (φωτο)


Κοπή βασιλόπιτας Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας (φωτο)


H Φιλοτελικη Ενωση Πιεριας εκοψε την Βασιλοπιτα της την Κυριακη 26-1-2020. Στην εκδηλωση παραβρεθηκε η εκπροσωπος του Βουλευτη Πιεριας κ.Σαββα Χιονιδη κ.Παπαχατζη Χαϊδω η οποια και χαιρετησε την εκδηλωση.

A.S. HURON Boxing Fitness Club - Επίτιμο μέλος ο Βασίλης Σκαμαγκάς


Όταν οι μαθητές αγαπούν τον δάσκαλό τους τότε δημιουργείται ότι καλύτερο ανάμεσά μας. Μια υπέροχη γεύση μάχης-εκπαίδευσης-αρμονίας!

Καινούργια προσπάθεια αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών στον Δήμο Δίου-Ολύμπου


«ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ»
Η Επιτροπή Ανακύκλωσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια για την οργάνωση της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών από κεντρικά σημεία του Δήμου.

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης - Ευχαριστήριο στον Γεώργιο Κόκκινο

Περιπατούρα για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί η Μέριμνα του Παιδιού Κατερίνης, δώρισε στον οργανισμό ο γνωστός ορθοπεδικός Γεώργιος Κόκκινος.

Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις στην TV

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Καλός και σήμερα ο καιρός στην Πιερία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής


Ο Σιδηρόπουλος απο την Πέλλα θα σφυρίξει το παιχνίδι του Πιερικού με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο, ο Τσέτσιλας απο τα Γρεβενά το Καρίτσα-Οικονόμος Τσαριστάνης και ο Κεχαγιάς απο την Κοζάνη, το παιχνίδι Δίας-ΑΟ Σελλάνων.

Ευχαριστήρια - Ευχετήρια επιστολή Λευτέρη Παγωνίδη σε Ακαδημία Π.Π.Π.


Ευχαριστήριο προς την ομάδα της Ακαδημίας Π.Π.Π. γνωστοποίησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λευτέρης Παγωνίδης, και μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πέρασαν Πιερικός, Καρίτσα και Θερμαϊκός



2ος ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ      

Οικονομίκος και με ...βούλα στη Νίκη Βόλου!


Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος μέσος, Στέργιος Οικονομικός, όπως σας γνωστοποιήσαμε πρόσφατα με την είδηση που έβγαλε το magnesianews.gr.

Νίκος Θεοδοσιάδης: Αν δεν γίνουν μεταγραφές… δεν υπάρχει μέλλον!


Ο τεχνικός της Κέρκυρας υποστήριξε πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι απ’ την Τρίτη θα ξεκινήσει η έκδοση δελτίων των νέων αποκτημάτων. Περιμένει τουλάχιστον 7-8 ποδοσφαιριστές.

Πρόσκληση Φιλοσοφικού Καφενείου της Εστίας Πιερίδων Μουσών


Η Φιλοσοφική Ομάδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών
   σας προσκαλεί στο Φιλοσοφικό Καφενείο,
       την Κυριακή στις 2 Φεβρουαρίου,

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"


ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Βρέθηκε κρεμασμένη 23χρονη μητέρα


Μια τραγική και δυσάρεστη για την τοπική κοινωνία είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με μια κοπέλα 23 ετών, μητέρα ενός παιδιού, να φεύγει απο τη ζωή με φρικτό τρόπο.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Σύλληψη 2 αντρών για κλοπή και μεταπώληση ποτών και άλλων ειδών παντοπωλείου


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα στην Πιερία που έγιναν τον τελευταίο χρόνο (Ιανουάριος 2019 – Ιανουάριος 2020).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Π.Π. - Ανακοίνωσε τρείς αποχωρήσεις


Η Ακαδημία προχώρησε σε προσθέσεις του ρόστερ της με ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν για τη συνέχεια.

Πίνδος Άνω Αγιάννη-Αιγινιακός 1-1 "Viral της χρονιάς" No2 Β' Πιερίας HD 25-1-2020


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Όταν σ’ έναν ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα της Β’ κατηγορίας (της ΕΠΣ Πιερίας), αγωνίζονται, μεταξύ άλλων, ο... Μπουφόν, ο Μέσι, ο Κακά και ο Κριεσμάν, δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από το νέο αποκλειστικό «Viral της χρονιάς» Νο2 -μη διανοηθεί κανείς να ρωτήσει ποιο είναι το Νο1, γιατί θα τον παραπέμψουμε μετεξεταστέο τον Σεπτέμβριο-.

Έκλεισε ο κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων στην Περιφέρεια του Δ.Κατερίνης για τη διαχείριση των αδέσποτων


Με ενημερωτική εκδήλωση στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλλιθέας Δ.Κατερίνης ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων του Δήμου Κατερίνης που είχε ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου με τοπικούς φορείς και πολίτες σε όλη την Περιφέρεια της πόλης για τη διαχείριση των αδέσποτων σκυλιών.

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Ο καιρός στην Πιερία σήμερα Τετάρτη 29/1

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ