Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Αναπλάσεις πεζοδρομίων στα νηπιαγωγεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασφαλές περιβάλλον για την πρόσβαση των μαθητών


Με στόχο την ασφαλή πρόσβαση μαθητών και την εύρυθμη διέλευση πεζών, οιπαρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων έξω από σχολικά συγκροτήματα συνιστούν προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Καθορισμός δημοτικών χώρων για την προβολή υπαίθριας διαφήμισης &μηνυμάτων κοινωνικού σκοπού Τη βελτίωση του πλαισίου για την υπαίθρια διαφήμιση, προωθεί και υλοποιεί με σεβασμό στον πολίτη ο Δήμος Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, με ομόφωνη απόφαση του, το δημοτικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής αντίστοιχα, στην πρόσφατη συνεδρίασή του καθόρισε τους δημοτικούς χώρους για την προβολή υπαίθριας διαφήμισης και την προβολή μηνυμάτων κοινωνικού σκοπού,καθώς και τα αντίστοιχα τέλη.

Στις 12 Ιανουαρίου η Ετήσια Αιμοδοσία του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας "ΖΕΥΣ"


Η ιστoρία της Γαλαρίας του Πλαταμώνα - Σήμερα στις 19.00 στη Pella tv


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “LIFE MOVEMENT” ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑ

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15.00’ και σε επανάληψη την Πέμπτη 9-1-2020 και ώρα 19.00΄, θα προβληθεί στη Pella tv η εκπομπή «Μια φωτογραφία, μια ιστορία” στην οποία καλεσμένοι είναι ο περιηγητής και φωτογράφος Νίκος Μπαμπανίκας και η Αρχιτέκτων – Μουσειολόγος Εύα Μαμούρη.

Γιάννης Συμεωνίδης - Στη μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά


Σε όλη μου την πορεία προσωπικά και επαγγελματικά δεν χρειάστηκε ποτέ να υπερασπιστώ το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά μου, γιατί ευτυχώς στη μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά.

Ανακοίνωσε Θωμά Τσιμπούκα η Νίκη Βόλου


Τον Θωμά Τσιμπούκα απέκτησε η Νίκη Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Βόλο, είναι  γεννηθείς στις 13 Φεβρουαρίου 1999 και ξεκίνησε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 9/1 στην Πιερία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 9ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥΑνατολή: 07:52  - Δύση 17:21
11:00
4°C
1 Μπφ BA
3 Km/h
14:00
7°C
1 Μπφ Α
3 Km/h
17:00
4°C
ΑΠΝΟΙΑ
20:00
2°C
1 Μπφ ΒΔ
3 Km/h
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνθήκες δημιουργίας αιθαλομίχλης!
23:00
0°C
1 Μπφ B
3 Km/h