Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Στα τέλη Δεκεμβρίου ή τις αρχές του Ιανουαρίου θα δούμε Super League 2 και Football League

 

«Φως στον ορίζοντα» άρχισε να διαφαίνεται, αναφορικά με την προσπάθεια εκκίνησης των πρωταθλημάτων στη Super League 2 και τη Football League.

Μια προσπάθεια την οποία συνδράμει ο ΠΣΑΠ, η ΕΠΟ και η Super League και η οποία φαίνεται να λαμβάνει έναν χρονικό ορίζοντα, μετά τη σημερινή (απογευματινή) τηλεδιάσκεψη των φορέων του ποδοσφαίρου με το υπουργείο Υγείας και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Η Ένωση Super League 2/Football League κατέθεσε εκ νέου αίτημα για έναρξη των δύο διοργανώσεων. Η αίσθηση στις τάξεις της είναι πως το αίτημα θα τύχει θετικής εισήγησης από την πλευρά της Επιτροπής και οι σύλλογοι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν προπονήσεις για να μπουν στους αγώνες, στα τέλη Δεκεμβρίου ή τις αρχές του Ιανουαρίου.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν, από την πλευρά του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης, o Λεωνίδας Λεουτσάκος από την Ένωση Super League 2/Football League και ο Γιώργος Μπαντής από τον ΠΣΑΠ.

Η ανακοίνωση Ένωσης SL2-FL:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου