Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Platon Schools - Εκπαιδευτήρια Πλάτων: Πολύχρονη εμπειρία συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα


 Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ έχουν μία πολύχρονη εμπειρία συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Από το 1997 μέχρι σήμερα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έχουν λάβει μέρος σε περισσότερα από 70 εκπαιδευτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Socrates I & II, Comenius, Erasmus+).

Μέσω των προγραμμάτων αυτών το σχολείο έχει συνεργαστεί με πλήθος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ευρώπης παράγοντας σημαντικά μαθησιακά αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από τα προγράμματα έχουν λάβει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη διάκριση «Success Story» και «Good Practice Example» ως επιβράβευση για το υψηλό επίπεδο και την συνεισφορά τους στην εκπαίδευση.
Από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος του έτους έχουν ξεκινήσει ή αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες 17 νέα προγράμματα Erasmus+ διάρκειας δύο έως τριών χρόνων στα οποία το σχολείο μας συμμετέχει ως εταίρος.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριοποίηση του σχολείου στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα: https://platon.edu.gr/europeanprojects/projects/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου