Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Πρόταση να μην διεξαχθεί καθόλου το πρωτάθλημα φέτος στη Football League

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (24/12) τηλεδιάσκεψη του Νοτίου και Βορείου ομίλου της Football League. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η έναρξη του πρωταθλήματος και ασφαλώς το υγειονομικό πρωτάθλημα που πρέπει να ακολουθήσουν οι σύλλογοι.

Οριστικές αποφάσεις πάντως δεν πάρθηκαν με τις ομάδες να ανανεώνουν ο ραντεβού τους για το νέο έτος.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των ομάδων του Νοτίου ομίλου, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγάλω, Αρης Παλτόγλου, εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που έχουν τα πράγματα με την πανδημία, πρότεινε να μην γίνει καθόλου του φετινό πρωτάθλημα.

“Να μην γίνει καθόλου το πρωτάθλημα φέτος της Football League. Εδώ που φτάσαμε πλέον και πρωτάθλημα χωρίς κόσμο και έσοδα δεν έχει νόημα να γίνει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παλτόγλου εκφράζοντας την απογοήτευσή του. 

Τα υπόλοιπα σωματεία πάντως έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να διεξαχθεί το πρωτάθλημα.Αναλυτικά η ανακοίνωση της FL:Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League.

Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος, ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. 

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου