Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης – COVID -19: Ενίσχυση των ελέγχων με μικτά κλιμάκια Δημοτικής Αστυνομίας & ΕΛ.ΑΣ.

Σε κοινή δράση με την Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, εντατικοποιεί τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς τουcovid -19.

Πιο συγκεκριμένα, οι έλεγχοι επικεντρώνονται σε σημεία όπου παρατηρείται συνωστισμός, όπως π.χ. τράπεζες, στο εμπορικό κέντρο,supermarkets, στις λαϊκές αγορές, ενώ πέρα από τον αστικό ιστό, έλεγχοι διενεργούνται και στις Δημοτικές – Τοπικές κοινότητες.

Η χρήση μάσκας, τα sms, οι παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης, η ορθή λειτουργία του clickawayστα καταστήματα και γενικότερα η τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία συνιστούν προτεραιότητα των ελέγχων που διενεργούνται, ενώ σε περιπτώσεις μη τήρησής τους, έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας: «Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης επιδημιολογικής επιβάρυνσης που καταγράφεται στην περιοχή μας, θα συνεχίσουμε τους εντατικούς - επισταμένους ελέγχους και στην περίοδο των εορτών. Παρακαλούμε τους δημότες να επιδείξουν υπευθυνότητα, να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού του ιού, ώστε να μείνουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς».

Παράλληλα, ο κος Φιλοκώστας εξήρε την αποτελεσματική συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου