Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Προγνωστικά στοίχημα: Με το combo του Ολυμπιακού και το 1.80 στη Μαδρίτη

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο φινάλε των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την τρίτη θέση. Μεγάλη μάχη στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Πάμε να δούμε τις σημερινές στοιχηματικές αναλύσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΤΟ (22:00)

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα 2-1 στην αναμέτρηση του «Βελοντρόμ» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ στο 33ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε την ανατροπή με ισάριθμα πέναλτι στο διάστημα 55'-75'. Στο φινάλε του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους για να τερματίσει στην τρίτη θέση και να συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα, με το εντός έδρας τρίποντο (4-1) απέναντι στο Βόλο. Βρίσκεται μόνος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ με 25 βαθμούς και στο +1 από τη δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντρέγκερ (μπακ), Βαλμπουενά (χαφ), Μπρούμα (μεσοεπιθετικός) και Χασάν (φορ).

Η Πόρτο πήρε ισοπαλία 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σφράγισε τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς άχγος και βαθμολογικό κίνητρο. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, επικράτησε με σκορ 4-3 στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Τοντέλα. Γλίτωσε το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, έχοντας προηγηθεί 4-2 στο 56ο λεπτό. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για το σύνολο του Σέρζιο Κονσεϊσάο, καταλαμβάνει την 3η θέση με 19 βαθμούς και απέχει στο -4 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο θα παραταχθεί με αλλαγές, αλλά όπως ανέφερε ο τεχνικός των «δράκων» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Συνεχίζει σταθερά εκτός ο Μαρκάνο (στόπερ). Στην αποστολή ο Πέπε (έμπειρος στόπερ), εξέτισε από τιμωρία και είναι διαθέσιμος ο Γκρούγιτς (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στη μάχη της 3η θέσης. Χρειάζεται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, καθώς η Πόρτο δεν θα του κάνει καμία χάρη. Οριακό προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, αλλά ο άσος χρειάζεται κάλυψη. Ποντάρισμα στο combo 1X+Under 2.5 Goal με απόδοση 2.07 στο Stoiximan.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 2-0 στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε παιχνίδι που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Πλέον χρειάζεται νίκη στο φινάλε του ομίλου για να πάρει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας έφυγε με διπλό (1-0) από την Ανδαλουσία κόντρα στη Σεβίλλη, με το αυτογκόλ στο 55ο λεπτό. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν, αποτέλεσμα που επανάφερε την ηρεμία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Έντεγκαρντ, Βαλβέρδε (χαφ), Αζάρ (εξτρέμ) και Γιόβιτς (επιθετικός). Μέσα οι Καρβαχάλ (μπακ) και Σέρχιο Ράμος (στόπερ).

Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από την Ίντερ, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με οκτώ βαθμούς. Χρειάζεται τον βαθμό στην Ισπανία για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ήττας θέλει να μην υπάρξει νικητής στο ζευγάρι Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το περασμένο Σάββατο (05/12) έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, σε αναμέτρηση που ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 Goal σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζονται οι Μπενσεμπαϊνί (μπακ) και Χόφμαν (εξτρέμ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Ελβέντι (βασικός στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες θα δώσουν μάχη για το θετικό αποτέλεσμα, σε ζευγάρι που θα κριθεί από τις επιθέσεις. Όσα φάμε και όσα βάλουμε οι δύο ομάδες στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, επιλογή το Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.80 στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου