Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ - Συνεχίζεται η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την τελευταία πλημμύρα

 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: 

Η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με συνεργεία μηχανημάτων έργου συνεχίζει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την τελευταία πλημμύρα που έπληξε την ΠΙΕΡΙΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, βρέθηκε, και σήμερα, στο πεδίο για αυτοψία της πορείας των σωστικών ενεργειών που ξεκίνησαν στην Πιερία, ώστε να έχει ολοκληρωμένη και επακριβή εικόνα των εργασιών.

Κατά την σημερινή της επίσκεψη, επέβλεψε τις εργασίες στο ρέμα «Χασκάρα» στην Πλάκα Λιτοχώρου του Δήμου Δίου-Ολύμπου καθώς και στην Νεοκαισάρεια του Δήμου Κατερίνης στο ύψος του Πλατανόδασους.

«Οι σωστικές ενέργειες ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών για την ασφάλεια όλων μας», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Υπενθυμίζεται ότι, όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις με τα προπορευόμενα οχήματα.

Κάθε νεώτερο για τον καιρό, μπορείτε να συμβουλεύεστε το επίσημο site της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας [www.emy.gr].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου