Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Σπύρου Κουλκουδίνα - Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

 

ΕΥΧΕΣ

Το 2020 δοκίμασε τις αντοχές μας, μας υπενθύμισε τις αξίες της ζωής και δίδαξε πολλά σε όλους. Πολίτες,  κοινωνία, κράτος. Θα χαραχτεί στη μνήμη μας με ανάμικτα συναισθήματα, όσα κι αυτά που νιώσαμε στη διάρκεια μιας ολόκληρης χρονιάς. 

Νιώσαμε πικρία και θλίψη, γιατί από όλες τις πληγές που αφήνει πίσω του το 2020, οι πιο μεγάλες και αυτές που πονούν περισσότερο, είναι αυτές που δεν γίνεται να επουλωθούν ποτέ και έχουν αναφορά σε αγαπημένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους που έφυγαν για πάντα από κοντά μας. 

Νιώσαμε όμως και την αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της συμπόνιας, της ατομικής ευθύνης. Προσευχηθήκαμε για εκείνους που πονούσαν, ανοίξαμε την καρδιά μας στους συνανθρώπους μας και ανταλλάξαμε όμορφα λόγια με όσους βρεθήκαμε ξαφνικά σε απόσταση.  

Η προσμονή του νέου έτους γεννά προσδοκίες, νιώθουμε όλοι την ανάγκη το 2021 να ανατείλει με την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε. 

Τώρα ήρθε η ώρα όλοι μαζί, ενωμένοι να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε η πανδημία. 

Με ένα χαμόγελο που ελπίζω σύντομα να μην κρύβεται πίσω από μάσκες, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία και όση χαρά μας στέρησε το 2020 να μας την ανταποδώσει πολλαπλάσια! 

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Σπύρος Κουλκουδίνας 

Φαρμακοποιός MSc -Πολιτευτής Ν.Δ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου