Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Ευχαριστήριο

 

ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, δίπλα σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Εθελοντές του τμήματος του Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, προετοίμασαν και διέθεσαν "Δέματα Αγάπης", με είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες. 

Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας  που προτείνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ., επανέλαβαν την καθιερωμένη δράση τους, που φέτος πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, με στόχο η ελάχιστη συνεισφορά τους να αποτελέσει στήριξη στον αγώνα για την επιβίωση που δίνουν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας υπό τις συνθήκες της πανδημίας.

Στην παραπάνω δράση του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ., ιδιαίτερα για τα φετινά Χριστούγεννα, με τη γενναιόδωρη απόφαση του Κ.Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να αποστείλει ποσότητα τροφίμων, συνέδραμαν με τις χορηγίες τους επιχειρηματίες του νομού Πιερίας, που είναι πάντα παρόντες σε κάθε κάλεσμα προσφοράς στις ανάγκες μελών της τοπικής κοινωνίας. 

Συγκεκριμένα, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις επιχειρήσεις:

Κοτόπουλα Αμβροσιάδη,  Πτηνοτροφική Ολύμπου Συρανίδη,  Maxi A.B.E.E., καθώς και τους ανώνυμους φίλους, που τόσα χρόνια στηρίζουν το έργο του Ε.Ε.Σ., ως απόδειξη των συναισθημάτων τους προς τους συνανθρώπους που υποφέρουν.

Οι εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, εύχονται σε όλους Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά, Υγεία, Ευτυχία, Ελπίδα και Δύναμη για κάθε μέρα της καινούριας χρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου