Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - Ένα έργο ετών ολοκληρώθηκε! Νέες μεταγραφικές κινήσεις (φωτο)

Ο Πρόεδρος του Θερμαϊκού Σάββας Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Family House", Γιάννης Αβραμίδης

Μπορεί όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου του Κορινού Σάββας Αβραμίδης, να καθυστέρησε κάποια ...χρόνια αλλά τελικά ολοκληρώθηκε το σκέπαστρο μπροστά στο κυλικείο του γηπέδου του Κορινού!

Το πήρε επάνω του ο ισχυρός άντρας της διοίκησης του Θερμαϊκού και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κοινοτήτων Δήμου Κατερίνης Κωνσταντίνο Γραμματικόπουλο και την ισχυρή εταιρία της περιοχής μας που δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο πανελλήνιο "Family House", κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα έργο το οποίο υποσχέθηκαν πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε.

"Έχουν κόψει ...κορδέλες και κορδέλες γι αυτό το έργο στο παρελθόν"... λέει ο πρόεδρος της ομάδας Σάββας Αβραμίδης. 

Για να συμπληρώσει:

"Δε θέλω να επεκταθώ σε αυτά που ΔΕΝ έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς δουλεύουμε για να φτιάξουμε αυτά που πρέπει να γίνουν και ένα απο αυτά είναι και το σκέπαστρο που με πολύ προσωπική δουλειά και την "Family House" που πρόσφερε υλικοτεχνικά τις σημαντικές της υπηρεσίες, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε.

Ο κόσμος που αγαπάει τον σύλλογο και στηρίζει τις προσπάθειες μας, οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Κωσταντίνο Γραμματικόπουλο που πίεσε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να καταφέρουμε να τελειώσουμε το έργο με απόλυτη επιτυχία. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον ίδιο όσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της "Family House" Γιάννη Αβραμίδη, που διέθεσε το προσωπικό της εταιρίας, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να τελειώσουμε σύντομα, σε μια εποχή που σχεδόν δεν λειτουργεί τίποτε λόγω της πανδημίας. 

Θέλω να πώ σε όλους και ιδιαίτερα να ενημερώσω τους φιλάθλους μας, ότι θα κάνω ότι χρειαστεί και θεωρηθεί απαραίτητο, ώστε ο Θερμαϊκός να ξαναγίνει ο σύλλογος που γνωρίζει σαν πρωταγωνιστή ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Πιερίας.

Βάλαμε πολλά χρήματα και θα βάλουμε όσα χρειαστούν, για να μη λείψει τίποτε απο την ομάδα, τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τιμ, που όμοιο του δεν έχει καμία ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής μας.  Εδώ να πώ ότι έγιναν και κάποιες προσθήκες παικτών, οι οποίες θα ανακοινωθούν επίσημα, μόλις ολοκληρωθούν.

Να ευχηθώ ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να μας βρεί με υγεία όλους μαζί εκεί που πρέπει σαν ομάδα να είμαστε. Μέσα στα γήπεδα! Χρόνια πολλά σε όλους!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου