Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Συλλυπητήριο του Βουλευτή Φ. Μπαραλιάκου για την απώλεια του Θ. Διαμαντόπουλου

 Ο Πιερικός αθλητισμός και η τοπική μας κοινωνία αποχαιρετά σήμερα έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν κορυφαίο, ακάματο αθλητικό παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά στα Πιερικά και Πανελλήνια αθλητικά δρώμενα, τον Θόδωρο Διαμαντόπουλο. 

Ο Θόδωρος Διαμαντόπουλος απέδειξε εμπράκτως την άδολη αγάπη του για τον τόπο του και την άθληση σε όλη του την διαδρομή.


Το ευ αγωνίζεσθαι τον διέκρινε ως ποδοσφαιριστή και ως αθλητή στίβου. Η επιθυμία του να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού τον χαρακτήρισε ως διοικητικό παράγοντα και ως πρόεδρο του Αρχελάου, καθώς εργάστηκε ακατάπαυστα για να αποκτήσει ο πιερικός σύλλογος περίοπτη θέση στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας.


Με συνεχείς πρωτοβουλίες και αδιάκοπη δραστηριότητα πρόβαλλε το Νομό μας συμβάλλοντας στη διεξαγωγή κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων στην Πιερία. 


Η αθλητική οικογένεια της Πιερίας από σήμερα είναι φτωχότερη. Θα μας λείψει η ευγένεια, ο μειλίχιος χαρακτήρας, η απλότητα και η σεμνότητα του Θόδωρου Διαμαντόπουλου. 


Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο.


Φώντας Μπαραλιάκος

Βουλευτής Πιερίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου