Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Διαρκείς οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού στην Κατερίνη

Διαρκείς, εντατικούς και συστηματικούς ελέγχους συνεχίζει να πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης σε καταστήματα κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε άλλα καταστήματα, όπως επίσης και σε χώρους όπου προσελκύουν πολύ κοινό, ιδιαίτερα σε λαϊκές αγορές κλπ., με σκοπό να αποτραπεί η διασπορά τού κορωνοϊού όχι μόνο στην πόλη αλλά και ευρύτερα στην περιφέρεια του Δήμου. 

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιεί συστάσεις και παρατηρήσεις σε καταστηματάρχες και πωλητές λαϊκών αγορών ενώ συμβουλεύει και τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να διατηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και να φορούν σωστά τις μάσκες τους. Γενικότερα, να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις εντολές του ΕΟΔΥ.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Φιλοκώστας, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Η Κατερίνη, η Πιερία δυστυχώς, καταγράφει υψηλό ποσοστό κρουσμάτων. Από την πλευρά μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, κάνουμε ό, τι είναι εφικτό, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αποτροπή περαιτέρω διασποράς του ιού. 

Γι’ αυτό, για πολλοστή φορά, ζητάμε από καταστηματάρχες, πωλητές λαϊκών αγορών αλλά και από τους δημότες μας να είναι όσο πιο υπεύθυνοι γίνεται, ώστε να βγούμε όσο περισσότερο πιο αλώβητοι από αυτή την παρατεταμένη υγειονομική κρίση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου