Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για καλύτερη καθημερινότητα

 

Σε εξέλιξη είναι από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, οι εργασίες αναβάθμισης των υπαίθριων χώρων, στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος), οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός) και στην οδό Φειδίου (Χηράδικα), αντίστοιχα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο «Σπίτι της Ενόργανης Γυμναστικής» (συμβολή των οδών  Π. Κανελλόπουλου & Ι. Μαντζαρόπουλου – δίπλα από την αποθήκη του Δήμου Κατερίνης και πλησίον του Τ.Ε.Ι.),  οι οποίες επικεντρώνονται στην επίστρωση κυβόλιθων, στην τοποθέτηση εξωτερικών καθισμάτων (παγκάκια), Σταθμού Στάθμευσης Ποδηλάτων στην είσοδο κ.α.

Επιπλέον, έγινε η τοποθέτηση μεταλλικών πάνελ και η σκυροδέτηση των θεμελίων για την περίφραξη του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, ενώ στην τελική ευθεία οδεύει η κατασκευή τοιχίου αντιπλημμυρικής θωράκισης στις Εργατικές κατοικίες Π.Κεραμιδίου, που θα προστατεύσει τμήμα του οικισμού, από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους των παρεμβάσεων: «Με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, ανάλογες εργασίες προγραμματίζονται σε όλη την πόλη και στις κοινότητες» τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου