Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Στο «στόχαστρο» των επιδημιολόγων ο νομός Πιερίας - Στην περιοχή εκτάκτως ο υφυπουργός Υγείας

 Στο «στόχαστρο» των επιδημιολόγων μπαίνει ο νομός Πιερίας, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού έχουν καθημερινά αυξητική τάση, την ώρα μάλιστα που στις περιστέρες περιοχές συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Την ίδια ώρα το Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής φαίνεται ότι σηκώνουν δυσανάλογο βάρος με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, στην Κατερίνη αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (1/12), ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείοκαι θα έχει αλλεπάλληλες επαφές με γιατρούς και στελέχη του υγειονομικού τομέα στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Εξάλλου, ειδική αναφορά για την κατάσταση στο νομό Πιερίας, έκανε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας.

«Στην Πιερία το επιδημιολογικό φορτίο αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα, αντί να σταθεροποιείται ή να μειώνεται, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές. Γι’ αυτό χρειάζεται πιστή τήρηση των μέτρων η οποία είναι επιβεβλημένη και αναγκαία σε κάθε χωριό, κάθε πόλη και κάθε γωνία της Πιερίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 39 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Πιερίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου