Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

ΤΩΡΑ - Τρόφιμα για άπορες οικογένειες συγκεντρώνει, ενόψει Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας

* Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 

* ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. 

Τρόφιμα, κρέατα, πατάτες, σοκολάτες για παιδιά κλπ. θα δέχεται αύριο, Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν.Πιερίας προκειμένου να τα προσφέρει σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες καθώς και σε ορφανά παιδιά τα οποία είτε έχουν έναν μόνο γονέα, είτε δεν έχουν καθόλου γονείς. 

Συμπολίτες μας που είναι ευαισθητοποιημένοι καθώς και συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν την Αγάπη τους ενόψει Χριστουγέννων, μπορούν να προσέρχονται στα Γραφεία τού Συλλόγου Πολυτέκνων (β’ πάροδος Κασάνδρου 2, Κατερίνη, τηλ.: 23510 33 290), από τις 11.00 το πρωί έως και τις 12.30 το μεσημέρι, αφήνοντας τα δέματά τους. 


Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Πιερίας, Ασημίνα Πούλιου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Απευθύνομαι στα φιλάνθρωπα αισθήματα των συμπολιτών μας και τους καλώ να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, στο κάλεσμα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Πιερίας, ενόψει Χριστουγέννων και γενικότερα ενόψει εορτών. 

Είναι ανάγκη να προσφέρουμε τρόφιμα, κρέατα και γενικότερα να προσφέρουμε τρόφιμα που καταναλώνονται τα Χριστούγεννα, τα οποία θα δοθούν, την ίδια μέρα, σε συμπολίτες μας που είναι πάμπτωχοι οικονομικά, που έχουν παιδιά και που πρέπει να κάνουν και αυτοί Χριστούγεννα. 

Ιδιαίτερα θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν στην περιοχή μας παιδιά με έναν γονέα ή και χωρίς γονείς. Γι’ αυτές, λοιπόν, τις οικογένειες και γι’ αυτά τα παιδιά που επιβιώνουν χάρη σε βοήθεια συμπολιτών μας, αξίζει κανείς να δώσει, σε κάποιες ποσότητες, κρέας, κιμά, πατάτες, σοκολάτες, γλυκά κ.λπ., ώστε να γιορτάσουν αξιοπρεπώς τα Χριστούγεννα. 

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τούς συμπολίτες μας, πολύτεκνους και μη πολύτεκνους, να έχουν «Καλά Χριστούγεννα» και ο καλός μας Θεός να μας στηρίζει όλους και όλες σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου