Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Κατερινιώτης νομικός που ...τάχωσε στον Ευαγγελάτο στον «αέρα» - «Είσαι τηλεοπτικός δικτάτορας»

 

Το θέμα του 62χρονου ψευτογιατρού στην Κρήτη ο οποίος κατηγορείται πως μαζί με τη σύζυγό του έταζαν θεραπείες σε ανυποψίαστα θύματα με τη χρήση μιας… «ράβδου βιοσυντονισμού» ανέδειξε το mega.

Ο N. Ευαγγελάτος, μίλησε με τον ίδιο τον κατηγορούμενο και ο διάλογος τους είχε ένταση όταν άρχισε να τον ρωτά εάν διαθέτει πτυχίο.

«Μα εγώ δεν ζητάω χρήματα κ. Ευαγγελάτο» είπε ο κατηγορούμενος. «Το ξέρω ότι δεν ζητάτε, σας τα δίνουνε κι εσείς ο κακομοίρης; Να μην τα πάρετε;», ήταν η ατάκα του δημοσιογράφου που προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου του ο οποίος ήταν σε όλη το διάλογο δίπλα του και θέλησε να επέμβει!

«Ασκείτε φορτική πίεση στον κατηγορούμενο κ. Ευαγγελάτε να σας απαντήσει για θέματα που αφορούν την ουσία της υπόθεσης. Εάν καλείτε κάποιον πρέπει να του δίνετε την ευχέρεια να μιλήσει», τόνισε ενοχλημένος ο δικηγόρος του κ. Νουλέζας και πρόσθεσε: «Με τέτοιους όρους δεν δέχομαι να είμαι καλεσμένος. Δεν επιτρέπετε να μιλήσει κανένας! Είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ! Δίκη τηλεοπτική δεν θα γίνει…».

Ακολούθησε αντιπαράθεση «on air» και λίγο αργότερα, ο Ν. Ευαγγελάτος ζήτησε να κλείσει η γραμμή…

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου