Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ενημέρωσαν παθολόγο ενώ εφημέρευσε στη Βούλα ότι αύριο παρουσιάζεται στην Κατερίνη! Αντί για προσλήψεις, μετακινούν γιατρούς από Αθήνα-νησιά σε Κατερίνη-Γιαννιτσά


 Στα Γιαννιτσά και στην Κατερίνη, από την Αθήνα και άλλες περιοχές, μετακινεί το υπουργείο Υγείας δέκα γιατρούς, χωρίς καν σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν ερωτηθεί ή ενημερωθεί σχετικά, σύμφωνα με έγγραφο της Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το επιτελικό μπάχαλο στον τομέα της Υγείας.

Ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, δημοσιεύει στο facebook το σχετικό έγγραφο, το οποίο αναδημοσιεύει ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος σε Κικίλια – Κοντοζαμάνη, διερωτάται «πού είναι οι διορισμοί».

«Επιτελικό κράτος – μπάχαλο. Πού είναι οι χιλιάδες διορισμοί κύριε Κοντοζαμάνη και κύριε Κικίλια; Μετακινούν γιατρούς από Αθήνα στα Γιαννιτσά χωρίς να τους έχουν ρωτήσει και χωρίς να τους το έχουν πει καν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην αρχική δημοσίευση ο κ. Παπανικολάου ανήρτησε τη δήλωση του από κοινού με την Δέσποινα Τοσονίδου ως εκπρόσωποι του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή στην ΕΓ της ΟΕΝΓΕ η οποία αναφέρει ότι: «Με έγγραφο του 16/12/20 ο γγ του υπουργείου Υγείας κ. Κωτσιόπουλος μετακινεί δέκα γιατρούς από τα νοσοκομεία Νίκαιας, Βούλας, Τζάνειο, Μυτιλήνης, Σάμου, Σύρου και Ρόδου προς τα νοσοκομεία Κατερίνης και Γιαννιτσών».

«Ανάμεσά τους αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Νίκαιας που όχι απλά δεν έχει ρωτηθεί αλλά ούτε καν ενημερωθεί και ενώ στο νοσοκομείο συνεχίζεται σκανδαλωδώς με άνωθεν εντολή ο περιορισμός των τακτικών χειρουργείων κατά 70% προς δόξα της αχαλίνωτης κερδοσκοπίας διάφορων ιδιωτών κλιναρχών της ευρύτερης περιοχής», προσθέτουν μεταξύ άλλων στη δήλωσή τους ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου και η Δέσποινα Τοσουνίδου.

Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου