Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Δυστυχώς βρέθηκε σήμερα νεκρός ο άτυχος 47χρονος που αναζητούνταν

 Δυστυχώς τραγική ήταν κατάληξη που είχε η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη. Κι αυτό καθώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σήμερα (1/12) νεκρός στην Κατερίνη, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου