Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Στοίχημα: Με το 1.90 στο Λονδίνο και το χάντικαπ της Μάντσεστερ Σίτι

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/12) περιέχει τη 15η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και την Boxing Day. Παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Λονδίνο με την απογοητευτική Άρσεναλ να υποδέχεται την Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Νιούκαστλ, με τους «πολίτες» να είναι το φαβορί και να έχουν θετικότατη παράδοση στο «Έτιχαντ» σε ματς πρωταθλήματος

Δοκιμάστε εδώ δωρεάν κουλοχέρηδες σε διαδικτυακά καζίνο.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ (19:30)

Η Άρσεναλ ηττήθηκε εντός έδρας 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και αποκλείστηκε από το αγγλικό Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις, ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Έβερτον και παρέμεινε χωρίς νίκη για έβδομη διαδοχική αγωνιστική. Απολογισμός δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, βρίσκεται μόλις στο +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η Τσέλσι νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών στην Πρέμιερ Λιγκ, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και το -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ασταθής το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Λονδίνο, κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύο νίκες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν υπολογίζει για ακόμα μία φορά τον τραυματία Ζιγέχ (χαφ). Αμφίβολοι οι Τσίλγουελ και Τζέιμς (βασικοί μπακ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Άρσεναλ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και χρειάζεται άμεσα θετικό αποτέλεσμα. Η Τσέλσι είναι το φαβορί, ωστόσο μακριά από την έδρα της αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και σίγουρα θα συναντήσει αρκετή αντίσταση. Αφήνουμε στην άκρη το διπλό, επιλογή το Over 2.5 Goal, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα για να επιβεβαιώσουν το 1.90 που προσφέρει το Stoiximan.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε πανεύκολα και με σκορ 4-1 στην έδρα της Άρσεναλ. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, επόμενος αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από εκτός έδρας τρίποντο (1-0) απέναντι στη Σαουθάμπτον, σε αναμέτρηση που κρατάει μόνο το αποτέλεσμα. Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό, προς το τέλος έχασε 1-2 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερο γκολ. Αήττητη για πέντε (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Συνεχίζει εκτός αποστολής ο τραυματίας Γκαρθία (αμυντικός).

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Μπρέντφορντ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στο πρωτάθλημα με τη Φούλαμ, σε αναμέτρηση που ισοφάρισε με πέναλτι στο 64ο λεπτό. Δεύτερη αγωνιστική μακριά από το τρίποντο, τρίτη σερί ματς στην Πρέμιερ Λιγκ που απέτυχε να κρατήσει το μηδέν. Μετά από 13 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός Στιβ Μπρους δεν υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Λάσελς (αμυντικός) και Σεν-Μαξιμίν (εξτρέμ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Φεντερίκο Φερνάντεζ (βασικός αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, έχει εξαιρετική παράδοση με τη Νιούκαστλ και μετράει 11 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες το σύνολο του Γουαρδιόλα, επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -2.5 γκολ σε απόδοση 2.06 στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου