Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Με ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά η Τρίτη στην Μακεδονία

 Οι βοριάδες την Τρίτη σταδιακά θα ενισχυθούν στο Αιγαίο στα 7 μποφόρ και θα φέρουν λίγες ασθενείς βροχές το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες θα είναι ανεβασμένη, με περισσότερη ψύχρα βέβαια τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Την Τετάρτη οι βοριάδες θα ενισχυθούν περισσότερο και η θερμοκρασία θα πέσει. Πάντως από την Πέμπτη προβλέπεται νέα άνοδος.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αραιή συννεφιά και το θερμόμετρο από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 4 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αυξημένη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις αυξημένες με πιθανές ασθενείς βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι σταδιακά έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιές νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές στα νότια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις βαθμιαία έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία. Ο υδράργυρος από 5 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι βαθμιαία έως 7 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου