Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Σημαντικές παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας στην πόλη & στις κοινότητες


- Τοιχίο αντιπλημμυρικής θωράκισης στις εργατικές κατοικίες Π.Κεραμιδίου

- Συνεχίζονται οι αναπλάσεις υπαίθριων χώρων στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο & πεζοδρομίων στον Σταθμό

- Προεργασίες για την περίφραξη στο Α’Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Τοιχίο αντιπλημμυρικής θωράκισης στις Εργατικές κατοικίεςΠ.Κεραμιδίου, που θα προστατεύσει τμήμα του οικισμού, από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής,  κατασκευάζουν συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης. Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι οι προεργασίεςγια τη θεμελίωση βάσεωνόπου θα γίνει τοποθέτηση μεταλλικών πάνελ,  για την περίφραξη του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. 

Παράλληλα, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδησυνεχίζονται οι παρεμβάσεις αναβάθμισης των υπαίθριων χώρων (π.χ. ράμπες πρόσβασης ΑΜΕΑ, διαμόρφωση του προαύλιου με ψυχρά υλικά), στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος), όπου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ υλοποιούνται και εργασίες σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης. 

Τέλος, με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός). Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου