Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τσαλμπούρης - Φοβερό κάρφωμα του Κατερινιώτη ξεσήκωσε την ομάδα του! (βίντεο)



Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο Παλατάκι κόντρα στο Λαύριο και μίλησε για τη συγκεκριμένη μάχη μέσω της σελίδας της ΚΑΕ.

Η παρουσία του στο παρκέ βοήθησε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη την Τετάρτη (18/11), στο PAOK Sports Arena, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Basket League, το Λαύριο. Προσέφερε την εντυπωσιακότερη φάση στο ματς, με κάρφωμά του στο δεύτερο ημίχρονο, ξεσηκώνοντας στον πάγκο τους συμπαίκτες του και αυτό είναι που ενθουσίασε περισσότερο τον ίδιο. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο Παλατάκι και μίλησε σήμερα για τη συγκεκριμένη μάχη μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.

Ο 24χρονος σέντερ σχολίασε, αρχικά, για το κάρφωμα που έκανε: «Ήταν όντως μία πολύ ωραία φάση και αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η αντίδραση του πάγκου μας και τα πρόσωπα που αντίκρισα μόλις γύρισα προς τα εκεί. Νομίζω ότι με το μέγεθος που έχω, μπορώ να βγάλω τέτοιες φάσεις, αλλά αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Για την επικράτηση επί του Λαυρίου ανέφερε: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, το Λαύριο μπήκε με ενέργεια και αυτό ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε, Τράβηξαν και αυτοί πολλά με τα κρούσματα κορωνοϊού και στην πορεία του αγώνα φάνηκε  η διαφορά που είχαμε μεταξύ μας. Την νίκη τη θέλαμε πολύ, γιατί δεν μας άρεσε η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, για το οποίο είχαμε κάνει καλή προετοιμασία, αλλά δεν παίξαμε καλά, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ερχόταν από παιχνίδι της Ευρωλίγκα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε και ένα ρυθμό με όλες αυτές τις διακοπές».

Ερωτηθείς για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ απάντησε λέγοντας: «Πέρασα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το να συνεργάζομαι με ένα τόσο μεγάλο σωματείο, ήταν ότι καλύτερο για μένα. Πιστεύω ότι αν έχω το χώρο μπορώ να κάνω πράγματα και να βοηθήσω. Είμαι κοντά στο σπίτι μου (σ.σ. Βέροια), περνάω καλά στην ομάδα, έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και θα είναι πολύ σημαντικό στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από αυτή την συνεργασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου