Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Απολυμάνσεις του Δ.Κατερίνης σε ΤΟ.Μ.Υ., Δ/νση Δασών, Πυροσβεστική και Δημοτικό ΑμαξοστάσιοΣτο πλαίσιο συνέχισης δράσεων του Δ.Κατερίνηςμε σκοπό τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊούσε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, σε δημόσιες υπηρεσίες κ.α., καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.)στο κτίριο του ΙΚΑ Κατερίνης, στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, καθώς επίσης και στο Αμαξοστάσιο του Δ.Κατερίνης. 

Συγκεκριμένα, μετά από εντολές και οδηγίες του Δημάρχου Κατερίνης, ΚώσταΚουκοδήμου, καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, συντονίζει τις διαδικασίες απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και Υπηρεσίες όχι μόνο του Δήμου αλλά και ευρύτερα σε Υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα. Αυτού του είδους οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης. 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και συνεχίζουμε τις δράσεις αποτροπής διάδοσης του ιού. Στο πλαίσιο αυτό, προβαίνουμε σε απολυμάνσεις δημοσίων χώρων και υπηρεσιών, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί η υγειονομική κρίση. Το ίδιο όμως συνιστούμε και στους πολίτες. Να μην ξεχνούν την προσωπική τους υγιεινή τηρώντας τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί». 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, με δηλώσεις του τονίζει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και θα τη συνεχίζουμε όσο υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Εμείς εδώ στον Δ.Κατερίνης θέλουμε να νιώθουν οι συμπολίτες μας περισσότερη ασφάλεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου