Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα - Του Σάββα Εγγονίδη



Δυστυχώς η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στον άτυπο "τελικό" απέναντι στην Σλοβενία για την πρώτη θέση του ομίλου μας για να ανέβουμε κατηγορία και συγκεκριμένα στην League B.

Η Εθνική μας ομάδα η οποία προσπάθησε σε αυτή την φάση του UEFA Nations League να σταθεί πιο ενωμένη, πιο δυνατή και τουλάχιστον το σημαντικότερο να αγωνιστεί και αν ήταν να πέσει να πέσει με ψηλά το κεφάλι όπως και έγινε.

Να πέσει με ψηλά το κεφάλι σε έναν όμιλο όμως με Σλοβενία, Κόσοβο και Μολδαβία, κακά τα ψέματα στεναχωρεί τον κόσμο που αγαπά την Εθνική Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα στο τέλος γράφουν την ιστορία..

Και η ιστορία δείχνει συγκεκριμένα από το 2014 και μετά:

2 αποκλεισμούς από τελικά Euro.

1 αποκλεισμό από τελικά Mundial.

2 αποτυχίες κατάκτησης της 1ης θέσης στο UEFA Nations League και έναν υποβιβασμό από την League B στη League C όπου και εκεί παραμένουμε μέχρι σήμερα αφού χάθηκε η μεγάλη μας ευκαιρία στη Ριζούπολη, τη τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Σλοβένους.

Τι φταίει άραγε;

Η ΕΠΟ;

Ο προπονητής;

Το τεχνικό επιτελείο;

Οι ποδοσφαιριστές;

Σίγουρα είναι πολλά που φταίνε στις παραπάνω υποκατηγορίες και πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα για την γαλανόλευκη φανέλα.

Θέλω να μείνω όμως σε κάτι πολύ συγκεκριμένο..

Την εσωτερική τοξική οπαδικότητα..

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο αυξάνεται στη χώρα μας το φαινόμενο αυτό, το οποίο και αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ποτέ επιτέλους θα σταματήσει το φαινόμενο να βλέπουμε την Εθνική μας ομάδα με ΟΠΑΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ;

Πότε επιτέλους θα μάθουμε να στηρίζουμε ΟΛΕΣ τις ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA;

Μόνο ενωμένοι θα πάμε καλύτερα είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Πρέπει να μάθουμε ξανά να αγαπάμε την Εθνική Ελλάδος όλοι μαζί, ανεξάρτητα με το ποιοι παίζουν, σε ποιες ομάδες αγωνίζονται και το τι προσφέρουν.

Αν είναι να ξεκινήσει η αλλαγή ας ξεκινήσει με εμάς τους ίδιους..

Μόνο ενωμένοι κάναμε θαύματα και επιτυχίες..

Το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος εξαρτάται από όλους μας και ο καθένας από τη δική του διαφορετική σκοπιά, να βάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού από το δικό μετερίζι.

Έτσι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι...

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια κ. Μπάμπη που έχετε τον Σάββα στο site σας είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλό παιδί.Μακάρι να γίνουν γνωστά τέτοια άτομα δημόσια και στη πόλη της Κατερίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή