Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Ο ...Κατερινιώτης τερματοφύλακας του Άρη Μάριος Σιαμπάνης - Πρέπει να πιστέψουν σε εμάς!

 Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την σημερινή νίκη, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.  Ο 21 ετών τερματοφύλακας των "κιτρίνων" της Θεσσαλονίκης έχει σύνδεση με την Κατερίνη, αφού γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Πιερίας τον Σεπτέμβριο του 1999.

Αρχικά, είπε: “Όσο προπόνηση να κάνεις, αν δεν έχεις ρυθμό είναι δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε για το αυτό το ματς, έχουμε ένα καλό σταφ και καλούς παίκτες, είμαστε ενωμένοι. Έστω και με μισό μηδέν, καταφέραμε τους τρεις πόντους”.

Για την κορυφή και τις απαιτήσεις που ανεβαίνουν: “Πρέπει να πιστέψουν κάποιοι σε εμάς, αρκετοί θεωρούν ότι θα τελειώσει σύντομα. Εμείς έχουμε στόχους, είμαστε μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε ξεχωριστά, όπως λέει και ο προπονητής. Θα έρθουν μέρες που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά πρέπει ακόμα κι εκεί να διεκδικήσουμε κάτι”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Πιστεύω να είναι ένα καθαρό και ωραίο παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι κίνητρο για μένα αυτό το ματς, γιατί έχω περάσει από εκεί, γιατί θέλω να δείξω τι αξίζω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε το γήπεδό μας”.

Απο ρεπορτάζ του: overfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου