Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Έλσα Πεσιρίδου - «Θα κυνηγήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό»

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, μίλησε στο Sportime τόσο για την εξέλιξη των προπονήσεων όσο όμως και για τους στόχους της ενόψει κλειστού στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την Κατερίνη, τόνισε στο Sportime μεταξύ άλλων, το ότι ο κλειστός στίβος αποτελεί μεγάλος στόχος για την ίδια την φετινή χρονιά. Μιας και η χειμερινή σεζόν φέτος θα είναι αρκετά διαφορετική από όσο την έχουμε συνηθίσει. Αυτό γιατί, θα έχουμε την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου και του αντίστοιχου παγκοσμίου πρωταθλήματος σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων( Ευρωπαϊκό 4-7 Μαρτίου στο Τορούν της Πολωνίας και παγκόσμιο 19-21 Μαρτίου στην πόλη Ναντζίνγκ της Κίνας).

Αναφερόμενη στην εξέλιξη των προπονήσεων της εν μέσω κορονοιού και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου είπε: ” Είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Ωστόσο πάμε πολύ καλά.   Ευτυχώς, μας επέτρεψαν να προπονούμαστε κανονικά στο στάδιο. Με αποτέλεσμα να μην χάσουμε τον ρυθμό μας.”

“Ο κλειστός στίβος είναι μεγάλος στόχος για εμένα φέτος, Θέλω και θα κυνηγήσω μια διάκριση  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Μάρτιο. Φυσικά, θα κυνηγήσω  και το αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα”. Συμπλήρωσε αναφερόμενη στους στόχους που έχει για φέτος για την χειμερινή σεζόν του κλειστού στίβου.

Θυμίζουμε, πως μετά από μια σεζόν στην οποία συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και ομολογουμένως δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε η ίδια. Αφού δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, γυμνάζεται και πάλι εδώ και λίγους μήνες με την Ιωάννα Σιώμου. Η επανασύνδεση αυτού του διδύμου, φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις τόσο στην Σιώμου όσο και στην Πεσιρίδου. Καθώς, έχουν κάνει μαζί ουκ ολίγες επιτυχίες μαζί στο παρελθόν.

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου