Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας με… κλεμμένο ποδήλατο!

 «Όσκαρ… ατυχίας» διεκδικεί ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης. Ο φερόμενος δράστης, κινούνταν με ποδήλατο που είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, σε ώρες που απαγορεύεται η κυκλοφορία λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Εκτός από το διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκε, ο ημεδαπός άνδρας είναι αντιμέτωπος και με άλλες αξιόποινες πράξεις, αφού από την έρευνα προέκυψε ότι στα μέσα Οκτώβρη είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από επιχείρηση της Κατερίνης!

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα, «συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα αφαίρεσε από περιοχή της Πιερίας ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 16 προς 17 Οκτωβρίου 2020 στην ίδια περιοχή διέρρηξε επιχείρηση και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Επίσης του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, για την παραβίαση του μέτρου προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας πολιτών προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.»

Πηγή: eptanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου