Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Αναπαύτηκε στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στους γονείς του ο Ντιέγκο Μαραντόνα

 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν φίλοι και συγγενείς στον Ντιέγκο Μαραντόνα σε κλίμα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Ντιεγκίτο πλέον να αναπαύεται δίπλα στους γονείς του με την ολοκλήρωση της ταφής του στο κοιμητήριο Jardin της Μπέλα Βίστα, δίπλα στους τάφους της μητέρας του Τότα και του πατέρα του Δον Ντιέγκο.

Μέσα σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης τα στενά συγγενικά του πρόσωπα, η Κλαούντια Βιγιαφάνιε και οι δύο κόρες τους Ντάλμα και Τζιανίνα, τα αδέρφια του, αλλά και μόλις 25 άτομα του πολύ στενού οικογενειακού κύκλου του μεγάλου Αργεντινού άσου, είπαν το τελευταίο «αντίο» στο μεγαλύτερο σύμβολο της Αργεντινής.

Έξω από το Jardin, χιλιάδες κόσμου με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσε με το δικό του τρόπο τον «Ντιεγκίτο» που «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11), έπειτα από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 60 ετών.

Εκατοντάδες άτομα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν την τελετή κι απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις με τον κόσμο να ενημερώνεται λίγο μετά τη 01:00 πως ολοκληρώθηκε η ταφή και να ξεσπάει σε νέους λυγμούς και σε τραγούδια για να τιμήσει τον «δικό» του Ντιέγκο.

Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου