Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Σάββας Αβραμίδης - Κάναμε τόσο αγώνα και "ματώσαμε" για την ομάδα, είναι κρίμα...Κατάθεση ψυχής έκανε ο πρόεδρος του Θερμαικού Κορινού Σάββας Αβραμίδης στο Pieriasport. Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Πιερίας, μας είπε τα εξής:

"Νιώσαμε έντονα την αδικία στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Άρη στην Κατερίνη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο απο τον αντίπαλο, ανακοινώσαμε και ευχαριστήριο στην ομάδα για τη φιλοξενία. Όποιος ήταν όμως στο γήπεδο, είδε τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τους δυο βαθμούς.

Το είδες κι εσύ φίλε Μπάμπη που μου έλεγες μετά τον αγώνα να ηρεμήσω. Πως να ηρεμήσω όμως μπορείς να μου πείς; 

Κάναμε τόσο αγώνα για την ομάδα το καλοκαίρι, στερήσαμε και στερούμε τις οικογένειες μας απο την παρουσία μας για να είμαστε κοντά στην ομάδα, ματώσαμε για να μη λείπει τίποτα απο τα παιδιά, είμαστε κύριοι και αξιοπρεπείς απέναντι σε όλους και τυγχάνουμε τέτοιας αντιμετώπισης; Τι είναι ο Θερμαϊκός καμιά ομαδούλα και ο Κορινός κανένα χωριουδάκι  για να μας αντιμετωπίζουν έτσι; 

Δε σέβονται ούτε ανθρώπους, ούτε ιστορία, ούτε τον ιδρώτα των παιδιών κι εσύ μου λές να ηρεμήσω;

Ήμαστε στην 5η αγωνιστική και έχουμε 5 βαθμούς. Δηλαδή πριν το παιχνίδι του Σαββάτου, είχαμε χάσει 8 βαθμούς ακόμη. Είπαμε σε κάποιον κάτι; Κλαφτήκαμε πουθενά για τα αποτελέσματα; 

Αυτό του Σαββάτου όμως ήταν απαράδεκτο, ήταν καθαρή κλοπή απέναντι στην ομάδα και το σωματείο μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε,το πονάμε, έχουμε τα όνειρά μας γι αυτή την ομάδα. Και να ξέρετε πως ο Θερμαϊκός δε θα μείνει αμέτοχος και θεατής σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα προστατέψει τους παίκτες και την ιστορία του. Θα το καταλάβουν αυτό σύντομα όλοι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου