Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - Ευχαριστούμε για την στήριξη σε τόσο δύσκολη εποχή!

 Η Λαχειοφόρος αγορά του Θερμαϊκού πήγε πραγματικά περίφημα, με τον κόσμο της περιοχής να στηρίζει την προσπάθεια του προέδρου Σάββα Αβραμίδη και των συνεργατών του. Έχοντας τον Κώστα Χάρλα δίπλα του, ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας "χτίζει" τις βάσεις για ένα Θερμαϊκό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Η διοίκηση της ομάδας του Κορινού προσπαθεί μεταξύ άλλων να συσπειρώσει γύρω απο την ομάδα τον φίλαθλο κόσμο της και τα μηνύματα που λαμβάνει είναι πολύ ενθαρρυντικά.  Κάτι που σκορπάει ικανοποίηση στο Κορινιώτικο στρατόπεδο και δίνει κουράγιο σε όλους για μια πιο δυναμική συνέχεια.

Απόδειξη η πώληση όλων των λαχνών που έκδωσε για ενίσχυση ο σύλλογος και ανταποκρίθηκε θερμά ο κόσμος του Κορινού. Ο τυχερός της κλήρωσης ήταν ο κος Δημήτρης Πανταλώνας, ιδιοκτήτης του κάμπινγκ στην παραλία του Κορινού, ο οποίος κέρδισε 10 κιλά ολόφρεσκα λαβράκια, τα οποίο πρόσφερε ο Θερμαϊκός στον τυχερό νικητή.

Δείχνοντας μάλιστα την ευγνωμοσύνη του προς τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν απο το υστέρημα τους την ομάδα, ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Σάββας Αβραμίδης, είπε στο Pieriasport:

"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και σαν πρόεδρος και εκπρόσωπος του συλλόγου όλο αυτό τον κόσμο που έδειξε έμπρακτα την στήριξη του προς την ομάδα μας. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά και η βοήθεια του κόσμου, η συμπαράσταση που μας δίνουν,  γίνεται ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο για εμάς, για να συνεχίσουμε το έργο μας, με μεγαλύτερη δύναμη και θέληση στη συνέχεια. Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να μην σας απογοητεύσουμε!"

Η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και απόλυτη διαφάνεια  παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η εποχή της πανδημίας. Κάτι που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί γενικότερα η διοίκηση του Σάββα Αβραμίδη.

* Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας και συνεργάτη Γιώργο Σπανό για το φωτογραφικό υλικό!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου