Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Τερζής - Ήρθε η ώρα να σταματήσω μετά από 20 χρόνια μέσα στα γήπεδα!

 Και μετά από 20 χρόνια μέσα στα γήπεδα. Ήρθε η ώρα να σταματήσω την μεγάλη μου αγάπη το ποδόσφαιρο.Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με αυτά που έχω περάσει.

Ειμαι ευγνώμων με αυτά που έχω ζήσει πολλές χαρές αμέτρητες λύπες,πολύ άγχος,παρά πολλές στεναχώριες,αν δεν κανείς πρωταθλητισμό δεν μπορείς ποτέ να το καταλάβεις αυτό.

Αλλα δυστυχως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ελπιζω να βοήθησα όσο μπορούσα τους νέους με το πάθος που είχα σε όλες τις ομάδες και το πνεύμα νικητή και πρωταθλητή,όπως και μένα φυσικά με βοήθησαν όσο ήμουν νέος.

Θα ηθελα να ευχαριστήσω τις 15 ομάδες που έπαιξα τους παράγοντες έναν έναν τους προέδρους τους προπονητές αν και δεν τα πήγαινα καλά σχεδόν με κανένα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων γιατί ποτέ δεν ήμουν πιόνι και έλεγα πάντα την γνωμη μου και ήμουν σχεδόν σε ολες αρχηγός,τον κόσμο που από αυτό το άθλημα έγινα γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Και τέλος θα ηθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες που είχα σε όλη την Ελλάδα,γνωρισα τρομερά παιδιά και κραταμε ακόμα φιλια μέχρι και σήμερα,γιατί στο τέλος αυτό μενει στο ποδόσφαιρο η φιλια και ο χαρακτήρας. Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την καριέρα αυτή που εκανα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την τεράστια στήριξη χωρίς αυτούς δεν θα την είχα κάνει,και φεύγω πολύ γεμάτος σαν περσινός πρωταθλητής και με ψηλά το κεφάλι γιατί πρέπει να ξέρεις ποτέ πρέπει να σταματήσεις.

Υ.Γ.θα ηθελα να ζήτησω συγνώμη από τις άλλες ομάδες που έβαλα αυτήν την φωτό με την ομάδα του Φωστήρα όλες τις ομάδες που έπαιξα τις τίμησα απλά,η χρόνια αυτή ηταν αυτη που με σημάδεψε πιο πολύ,γιατί τότε πήραμε το Νταμπλ και,μετά έχασα τον πατέρα μου. ελπιζω να είναι περήφανος με όλα αυτά που έχω καταφέρει και να με βλέπει από ψηλά.

Με συγκίνηση εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου