Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Η 19χρονη τραγουδίστρια Xρυσάνθη Ευαγγελοπούλου «με αγκαλιές και φιλιά»! Gallaria interview HD video '20

 AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Η 19χρονη τραγουδίστρια Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου, παίρνει τη σκυτάλη του... φθινοπωρινού τρένου, από τη Μαρία Κατηρτζίδου και τη Γεωργία Μαρινοπούλου, μέσω μιας συνέντευξης-αφήγησης μιας... γαλαρίας, στη δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου, που κάνει τρίτη στάση... στροφή στο λαϊκό, στις ράγες της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής κάτω από το βυζαντινό κάστρο του Πλαταμώνα.
Οι οικονομολόγοι, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η... φωνητική αξιολόγηση των πανεπιστημιακών, οι πρίγκηπες, τα όνειρα και τα παραμύθια, η στιχουργική, το «καλοκαιράκι», το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου, το ποδόσφαιρο της Πιερίας, το «best of» μουσικό σχήμα του χειμώνα, το… management μιας ελληνικής rock μπάντας on tour και το fair play με τον νεαρό τραγουδιστή Λευτέρη Μπούκλα, είναι μερικές μόνο θεματικές από την totally full booked δημοσιογραφική ατζέντα της Μάρθας Γιαννακίδου, για την τραγουδίστρια, με... πρόσημο οικονομολόγου, Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου!

Δημοσιογραφική Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου
Δημιουργικό concept: Μάρθα Γιαννακίδου & Νίκος Κολίτσης
Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης

Αξίζει ν’ ακούσετε το πρώτο της single, «Φίλησέ με», σε στίχους δικούς της και μουσική του μαέστρου και συνθέτη Νίκου Πατρή, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες εβδομάδες:



Y.γ. Θερμές ευχαριστίες στην Ιδιοκτησία, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του... «Σιδηροδρομικού Σταθμού»-Πολυχώρου Gallaria, στη βόρεια πλευρά του λόφου του Κάστρου του Πλαταμώνα, στην παραλία Παντελεήμονα, για την πολύτιμη συνδρομή τους και την παραχώρηση των χώρων πραγματοποίησης της συνέντευξης. Καλό χειμώνα, με ή χωρίς lockdown! Stay tuned για την επόμενη Gallaria interview!
Y.γ. Μην παραλείψετε ν' απολαύσετε και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της Μαρίας Κατηρτζίδου, της Γεωργίας Μαρινοπούλου και του μαέστρου και συνθέτη, Νίκου Πατρή, στη δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου!



Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου - Φίλησε με
Οι συντελεστές και οι συνεργάτες από το μουσικό εργαστήρι Ολύμπου:
Τρομπέτα: Τάσος Κούρτης
Κιθάρα: Μπούκλας Λευτέρη
Πλήκτρα: Γιάννης Τσιουπλής
Μπάσο: Μαρία Ψωμιάδου
Ντράμς: Βίκυ Τζημαπίτη - Ευθυμιάδου
Percussions: Διονύσης Πατρής
Φωνητικά: Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου - Γιάννης Παρλαπάνος
Ενορχήστρωση: Νίκος Πατρής
Μίξη: Γιάννης Παρλαπάνος
Ηχογράφηση: Pink studios Katerini
Mastered by: Γιώργος Μίγκας
Δ/νση φωτογραφίας: Νίκος Κατσιούλας
Directed by: Γιάννης Τσιουπλής
Παραγωγή: μουσικό εργαστήρι Ολύμπου

Find Xρυσάνθη Ευαγγελοπούλου on social media:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου