Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Ο 15χρονος τραγουδιστής Λευτέρης Μπούκλας «θα' θελε όλα ν' αλλάξουν»! Gallaria interview HD video '20


AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Ο 15χρονος τραγουδιστής Λευτέρης Μπούκλας, μπαίνει στο επόμενο βαγόνι του φθινοπωρινού τρένου, μετά τη Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου, τη Μαρία Κατηρτζίδου και τη Γεωργία Μαρινοπούλου, μέσω μιας συνέντευξης-αφήγησης μιας... γαλαρίας, στη δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου, που κάνει τέταρτη, παρακαλώ, στάση... στροφή στο λαϊκό, στις ράγες της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής κάτω από το βυζαντινό κάστρο του Πλαταμώνα.
Οι επιθυμητές αλλαγές στη ζωή του και στον κόσμο ολόκληρο, η δύναμη της αγάπης, η μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, οι αντιδράσεις των συμμαθητών και των καθηγητών, το χάρισμα του τραγουδιού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η συνάντηση-έκπληξη με τον κιθαρίστα ενός rock group, τον hip hop dj και τον heavy metal drummer, ο ελληνικός στίχος, το διάβασμα και οι δικαιολογίες στο Μουσικό Σχολείο, η... κάθοδος στην Αθήνα, η μουσική τηλεοπτική ακαδημία κι ο αδέκαστος ρόλος του κριτή, η μάσκα και το τραγούδι, η ανταπόδοση του fair play στην τραγουδίστρια Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου, είναι μερικές μόνο πινελιές από το χρωματιστό δημοσιογραφικό κάδρο της Μάρθας Γιαννακίδου, με τον νεαρό τραγουδιστή Λευτέρη Μπούκλα στο φόντο!

Δημοσιογραφική Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου
Δημιουργικό concept: Μάρθα Γιαννακίδου & Νίκος Κολίτσης
Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης

Αξίζει ν’ ακούσετε το πρώτο του single, «Θα’ θελα», σε στίχους δικούς του και σε μουσική από κοινού με τον μαέστρο και συνθέτη Νίκο Πατρή, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες εβδομάδες:

Y.γ. Θερμές ευχαριστίες στην Ιδιοκτησία, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του... «Σιδηροδρομικού Σταθμού»-Πολυχώρου Gallaria, στη βόρεια πλευρά του λόφου του Κάστρου του Πλαταμώνα, στην παραλία Παντελεήμονα, για την πολύτιμη συνδρομή τους και την παραχώρηση των χώρων πραγματοποίησης της συνέντευξης. Καλό χειμώνα, με ή χωρίς lockdown! Stay tuned για την επόμενη Gallaria interview!


Y.γ. Μην παραλείψετε να δείτε και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της Χρυσάνθης Ευαγγελοπούλου, της Μαρίας Κατηρτζίδου, της Γεωργίας Μαρινοπούλου και του μαέστρου και συνθέτη, Νίκου Πατρή, στη δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου!


Λευτέρης Μπούκλας – Θα’ θελα
Οι συντελεστές και συνεργάτες από το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου:


Κιθάρες: Νίκος Πατρής & Λευτέρης Μπούκλας
Πιάνο: Γιάννης Τσιουπλής & Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Μπάσο: Μαρία Ψωμιάδου
Ντραμς: Βίκυ Τζημαπίτη - Ευθυμιάδου
Percussions: Διονύσης Πατρής
Φωνητικά: Γεωργία Μαρινοπούλου & Γιάννης Παρλαπάνος & Μαρία Κατηρτζίδου
Ενορχήστρωση: Νίκος Πατρής
Μίξη: Γιάννης Παρλαπάνος
Ηχογράφηση: Pink studios Katerini
Mastered by: Γιώργος Μίγκας
Παραγωγή: μουσικό εργαστήρι Ολύμπου
Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Γιάννης Τσιουπλής
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κατσιούλας


Find Λευτέρη Μπούκλα on social media:
https://www.youtube.com/channel/UCSMgyo-hVj3CIgtdfZ0xMcA?view_as=subscriber


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου