Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Και τώρα Ηρακλής Λάρισας

Η προετοιμασία της Κυριακάτικης, 2ης συνεχόμενης εντός έδρας, αναμέτρησης με τον ισχυρό Ηρακλή Λάρισας, ξεκίνησε χθές Τρίτη 27/10 για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε ρεπό την Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησε τη χθεσινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του συλλόγου και έδωσε νέο ρεπό και σήμερα για να τους ξεκουράσει και να τους «φρεσκάρει» εν όψει της νέας δύσκολης δοκιμασίας, επί του ισχυρού Ηρακλή Λάρισας.


Το δύσκολο δεκαήμερο με τις 3 αναμετρήσεις (εντός Μετέωρα, εκτός Αμύνταιο, εντός Καρίτσα) «φόρτωσαν» τα κορμιά των παικτών της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου, με τον έμπειρο Κατερινιώτη τεχνικό και τους συνεργάτες του, να δίνουν χρόνο ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές, πρίν την κορύφωση της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διήμερο, για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Δύσκολα θα προλάβουν Κόλα και Μυστρίδης ενώ θα απουσιάσει ο Κοτσιαρίδης. Στον αντίποδα όσον αφορά τις απουσίες, υπάρχει ικανοποίηση στο τεχνικό επιτελείο, για την κατάσταση των Κατσιαμήτα και Παρδάλη, που δείχνουν να ξεπερνούν ολοκληρωτικά τα προβλήματα τραυματισμών που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν.

Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου