Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πιερικός - Ψίθυροι που έγιναν ...φωνές

 Την συνέχεια των προπονήσεων αποφάσισαν οι άνθρωποι του Πιερικού, θέλοντας ίσως να δώσουν απαντήσεις σε δημοσιεύματα τα οποία εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό σε ιστοσελίδες, και ΜΜΕ.

Παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πιερικού στο Α΄ΔΑΚ και προπονήθηκαν στα βοηθητικά γήπεδα, βάζοντας τέλος στους ...ψιθύρους που επικρατούσαν και έγιναν φωνές λόγω της αποχής που επέβαλε το κρούσμα του κορωνοιου στα αποδυτήρια και η πανδημία στην Πιερία γενικότερα.

Η αλήθεια είναι ότι επικοινωνιακά υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην ενημέρωση των ΜΜΕ της περιοχής που με τη σειρά τους ενημερώνουν τον φίλαθλο κόσμο και είναι λογικό κάποιες καταστάσεις να τις ερμηνεύει ο καθένας με το δικό του σκεπτικό. Τα τελευταία χρόνια είναι ...της μόδας αυτό γύρω απο την ομάδα που κάνει τεράστια προσπάθεια να ξανακερδίσει την χαμένη αξιοπιστία της. 

Δυστυχώς οι ...τρικλοποδιές συνεχίζονται και καλά θα κάνουν οι άνθρωποι που κρατάνε τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους, να δίνουν απαντήσεις σε όλους και σε όλα, για όλους και για όλα... Έτσι θα αποφύγουν τα χειρότερα.

Και οι ...φίλαθλοι. Όχι τόσο αυτοί που αγαπούν και στηρίζουν πάντα την ομάδα αλλά περισσότερο οι ...άλλοι με το πιστόλι στα χέρια, οι έτοιμοι να πυροβολήσουν προς πάσα κατεύθυνση, ας βάλουν το πιστόλι στη θήκη και ας στηρίξουν με "αγάπη διαρκείας" όπως λέει και ο φίλος μου ο δάσκαλος την ομάδα, ώστε να έχουν και λόγο να μιλάνε γιατί αλλιώς ρίχνουν ...άσφαιρα.

Κι εγώ αν είχα 200 άτομα στο γήπεδο την προηγούμενη χρονιά και έκοβα 50 εισιτήρια στα ντέρμπι παίρνοντας πρωτάθλημα και πλήρωνα συνέχεια απο την τσέπη μου, θα ενημέρωνα μόνο τους συνεργάτες μου και επιλεκτικά, όσους στήριζαν έμπρακτα την προσπάθεια μου.

Οι καλοί, αγνοί φίλοι όμως απο την άλλη, έχουν το δικαίωμα να ενημερώνονται ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ απο την αγαπημένη τους ομάδα!

ΑΓΑΠΗ ...ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου