Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ευχαριστήριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της προς τον άνθρωπο κυρίως και Δήμαρχο έπειτα Κώστα Κουκοδήμο,  ο οποίος από την πρώτη στιγμή, στην Γ.Σ. της 15ης Ιουνίου, δήλωσε παρών στην αναγέννηση του Ιστορικού Πιερικού μας.

    Ειδικότερα θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή του σε όλα τα θέματα που παρουσιάζονται, διότι με τις δημόσιες σχέσεις και τις γνωριμίες του καταφέραμε να βρούμε λύση στα πάντα. Επίσης η οικονομική στήριξη πρέπει να αναφερθεί αναλυτικά καθώς εώς σήμερα ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου να καλύψει το κόστος του παραβόλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, το κόστος της έκδοσης των δελτίων της Ε.Π.Ο. και τέλος το κόστος παραβόλων για τα επαγγελματικά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μας.

     Όλοι εμείς οι άνθρωποι της διοίκησης και όλοι οι υπόλοιποι αισθανόμαστε υπερήφανοι και τυχεροί συνάμα που ο Πρώτος πολίτης της Κατερίνης εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αγάπη του προς τον ΠΙΕΡΙΚΟ όντας πάντα παρών με κάθε μέσο και τρόπο και ευχόμαστε όλοι οι φίλαθλοι επιφανείς και μη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

    Κώστα Κουκοδήμο…..κ. Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου