Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Παναγιώτης Τσιντώτας - Ένα ματς-πρόκληση για όλους εμάς



Πρόκληση χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Λέστερ ο Παναγιώτης Τσιντώτας, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μπορεί η ΑΕΚ να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη κόντρα στις «αλεπούδες».

Παράλληλα, ο Έλληνας πορτιέρε ανέφερε πως άπαντες πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και αυτοθυσία, όπως και να περιορίσουν τα λάθη τους στο γήπεδο καθώς η Λέστερ δεν θα τα συγχωρήσει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιντώτας στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα ματς-πρόκληση για όλους εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια πήρε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Σίγουρα είναι πρόκληση και για μένα το παιχνίδι αυτό. Η άμυνα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια ματς. Δεν πιστεύω όμως ότι εγώ θα κρίνω το παιχνίδι. Απλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά κι από εκεί και πέρα, όταν έχουμε εμείς την μπάλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χάνουμε την κατοχή. Η Λέστερ δεν θα συγχωρέσει τα λάθη, θα βγει στην αντεπίθεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Στα μεγάλα ματς η συγκέντρωση είναι πάνω από το 100%, όπως και η αυτοθυσία. Όλα τα παιδιά θέλουν να διακριθούν. Γιατί όχι, να μην πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη όπως απέναντι στη Βόλφσμπουργκ», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου