Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης: "Στο δήμο Κατερίνης είναι σε εξέλιξη μια υπερπροσπάθεια...για να κάνουμε την Κατερίνη έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο."

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, απαντάει σε 22 ερωτήσεις του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου για το OlymposVoice.blogspot.com σε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τα 30 χρόνια στους στίβους, του αθλητισμού, της πολιτικής και πλέον της αυτοδιοίκησης.

1. Η πρώτη συνέντευξή μας ήταν... στην εφημερίδα ΕΠΙΛΟΓΕΣ της Πιερίας, 3 Οκτωβρίου 1988 . Η δεύτερη με την επιστροφή σας από τους Ολυμπιακούς του 1992. Ως αθλητής Ολυμπιονίκης. Τι θυμάστε από εκείνη την αναμέτρηση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης, που ήσασταν ο πρώτος λευκός άλτης πίσω από τους έγχρωμους μεγάλους άλτες του παγκόσμιου στίβου; Η υποδοχή σας στην Κατερίνη ήταν το γεγονός εκείνων των ημερών εδώ στην Πλατεία της πόλης… 

Θυμάμαι όλες τις μεγάλες αλλά και τις μικρές στιγμές μου στον αθλητισμό. Κι αυτή που περιγράφετε, ήταν από τις ομορφότερες, τις σπουδαιότερες, τις συγκινητικότερες. Όταν ήρθα στην πλατεία της Κατερίνης και με υποδέχθηκαν με τόση θέρμη οι συμπολίτες μου, οι αρχές του τόπου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου