Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Παιχνίδι-διαφήμιση ποδοσφαίρου!



Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση ποδοσφαίρου, ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ισχυρή και πρωτοπόρο συμπολίτισσα ΑΕ Καρίτσας. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αν και νεοφώτιστη, έδειξε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα και πως αποτελεί παρένθεση η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα στο Αμύνταιο. 


Το γκολ του Βασίλη Κατσάρα στο 31΄μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Γιώτη Γιαζιτζόγλου, έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους που από το μουδιασμένο πρώτο τέταρτο του αγώνα και μετά, ως την λήξη του 1ου μέρους ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους.

Η ομάδα της Καρίτσας θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο 39΄με ένα φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και αμφισβήτησαν οι παίκτες του Εθνικού. Ο Τόλιος με απευθείας εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Καλαιτζίδη.

Το Νέο Κεραμίδι συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ κι αυτό ήρθε στο 45΄με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Γιαζιτζόγλου έφερε με ωραίο τρόπο την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ζωγράφου και ο Τουλκερίδης αυτή τη φορά κατάφερε με κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Στο 2ο ημίχρονο η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν αντίθετη με αυτήν του 1ου. Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα αλλά μετά το 60΄η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Αλεξίου μετά από σέντρα του Γκίκα στο 63΄.


Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε Ρωσική ρουλέτα με την ΑΕ Καρίτσας να έχει την υπεροχή και το Νέο Κεραμίδι να χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Σε 2 από αυτές θα μπορούσε μάλιστα να χτυπήσει και για 3η φορά σκοράροντας αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα!

Η ΑΕ Καρίτσας είχε δοκάρι με τον Γκίκα, μέσα από την περιοχή του Καλαϊτζίδη.

Διαιτητής ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Φράπο και Τσεχελίδη

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Καλαϊτζίδης Απ., Μαργαρίτης, Γιαζιτζόγλου Παν., Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Δαλαμήτρας (79΄Καρτσαμπάς), Τσενικλής (70΄Μότσιας), Κατσιαμήτας (65΄Σταλίκας), Γαρυφαλλόπουλος, Καλαϊτζίδης Νίκ.,  Κατσάρας (70΄Παρδάλης).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αποστόλης Στύλος): Ζωγράφος, Γκίκα, Δημητρίου, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Τροΐρης, Τόλιος (55΄Αλεξίου), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (83΄Καλαϊτζής), Παλαιοπάνος, Κυρτέγος (79΄Μυρτολάρι).

Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Το γραφείο τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου