Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Η αποστολή του τοπικού ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας

Με την πρωινή τελευταία προπόνηση του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κυριακάτικου αγώνα με την συντοπίτισσα ΑΕ Καρίτσας. 

Ο Λεωνίδας Μπίλης μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα, έδωσε κούρσες με ανοίγματα και ταχύτητες σε όλους τους παρόντες και έτοιμους να προσφέρουν παίκτες  και στο τέλος έκλεισε με «στημένα» μπροστά στην εστία, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά για τους ποδοσφαιριστές του.

Υπάρχουν απουσίες γι αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα λείψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το τοπικό ντέρμπι της Πιερίας στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνκής, αλλά όπως δήλωσε ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός, «υπάρχουν 26 ποδοσφαιριστές για να αναπληρώσουν την οποιαδήποτε απώλεια».

Στην αποστολή μετέχουν 21 παίκτες και είναι οι Καλαϊτζίδης Απ., Γαβριηλίδης, Χριστοδουλής, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου Παν., Γιαζιτζόγλου Σάβ., Καλαιτζίδης Νίκ., Δαλαμήτρας, Μότσιας, Τσενικλής, Κατσάρας, Ναζλίδης, Παρδάλης, Κουζώνας, Ρίζος, Μαργαρίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Κατσιαμήτας, Σταλίκας, Τουλκερίδης.

Από αυτούς πρίν τον αγώνα θα αποκλειστεί ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου