Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: «Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης»

 


Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι θα υλοποιήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο ανοιχτό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης», τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Κεντρική ομιλήτρια του σεμιναρίου είναι η Δρ. ΜαρίαΓιαννιού, Empowerment & Leadership Coach.

Η Μαρία Γιαννιού είναι διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ερευνήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, ιδρύει την εταιρεία LeadFromWithin και μέσα από το έργο της ως Empowerment&LeadershipCoach, υποστηρίζει τους συνεργάτες της να μεγιστοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ικανότητες. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, την WomenAct, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή. Μιλάει έξι γλώσσες.

Εκπαίδευση:

PHD, INTERNATIONAL RELATIONS HISTORY, Sorbonne University, Paris | 2006

MSC, INTERNATIONAL RELATIONS, Southampton University, UK | 2001

MSC, EUROPEAN STUDIES, Sorbonne University, Paris | 2002

BA, TRANSLATION, Marc-Bloch, Univ. of Strasbourg | 2000

BA, EUROPEAN STUDIES, Hellenic Open University | 2016

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν το e-mail τους στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ.: 23251023211 εσωτ. 7, e-mail: info@champier.gr), μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, προκειμένου να τους αποσταλεί το link, μέσω του οποίου θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαδικτυακό σεμινάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου