Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Απόλλων Λιτοχώρου: Αρνήθηκαν τη θερμομέτρηση - ΠΑΕ Ποντίων: Άνανδρη και προσβλητική επίθεση

Η ομάδα μας έχει μάθει να προσπερνάει τις κατά καιρούς μικρότητες και άσχημες συμπεριφορές που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να αναδείξει κυρίως τα θετικά του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητη την σκαιότατη, άνανδρη και προσβλητική επίθεση της ομάδας του Απόλλωνος Λιτοχώρου δια της δημόσιας τοποθετήσεώς της εις βάρος της ομάδας μας.

Τα πραγματικά φυσικά γεγονότα διαφέρουν κατά πολύ από αυτό που περιγράφουν παραπλανητικά στην ανάρτησή τους.

Τούτο γιατί αποσιωπούν το γεγονός ότι φτάνοντας η αποστολή της ομάδας μας στο γήπεδο στις 14.20, ήτοι 1 ώρα και 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, αρνούνταν πεισματικά 2 άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί χωρίς μάσκες και κανένα μέτρο προφύλαξης και δεν γνωρίζουμε και με ποια ιδιότητα να της επιτρέψουν να μπει στο γήπεδο, επικαλούμενοι το γεγονός ότι απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας τους. Κατόπιν 15λεπτης καθυστέρησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας τους χωρίς να φοράει μάσκα ούτε αυτός, ούτε όσοι ήταν μαζί του 5-6 τον αριθμο και οι οποίοι εισήλθαν χωρίς κανέναν έλεγχο στο γήπεδο. Ενώ λοιπόν οι «δικοί τους» παίκτες, παράγοντές και φίλαθλοι χωρίς να λαμβάνουν κανέναν μέτρο ασφαλείας εισέρχονταν στην εγκατάσταση του γηπέδου και χωρίς φυσικά να θερμομετρηθεί κανείς από αυτούς, εμείς παραμέναμε εγκλωβισμένοι στην είσοδο και είχε ο πρόεδρος τους την προκλητική απαίτηση να θερμομετρήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και κανέναν άλλον. 


Φυσικά η αποστολή μας που είχε ταξιδέψει με λεωφορείο είχε λάβει ήδη κάθε ισχύον μέτρο και είχαν άπαντες θερμομετρηθεί από τον υπεύθυνο της αποστολής κάτι που αναφέρθηκε στον πρόεδρό τους. Η ομάδα μας υπέστη απίστευτη ταλαιπωρία εκ του γεγονότος αυτού και μεγάλης αυτής καθυστέρησης. Επίσης αρνούνταν να επιτρέψουν στους αξιωματούχους παράγοντες της ομάδας μας την είσοδο στο γήπεδο επίσης αναίτια. Σημειωτέον ότι ο προπονητής της ομάδας τους πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο γήπεδο μας και μας ζήτησε να δει το παιχνίδι του πρωταθλήματος και του το επιτρέψαμε. Όταν τους ζητήθηκε να μας επιδείξουν ποιός υγειονομικός κανόνας απαγορεύει την είσοδο του προεδρείου της ομάδας στο γήπεδο σηκώθηκαν και έφυγαν απαξιωτικά. 

Μάλιστα προκλητικά μας ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να καθίσει κανείς στην εξέδρα του γηπέδου και ότι αυτό απαγορεύεται για όλους! Ευτυχώς για καλή μας τύχη φροντίσαμε να λάβουμε φωτογραφίες την ώρα της αναμέτρησης με τους εκλεκτούς φίλους της ομάδας του Απόλλωνος Λιτοχώρου και για τους οποίους δεν ισχύουν τα υγειονομικά μέτρα και στρογγυλοκάθισαν στις εξέδρες του γηπέδου, μάλιστα όπως πολύ ευδιάκριτα φαίνεται σε κάποια σημεία ο ένας κολλητά με τον άλλον! Στους φίλους παράγοντες της ομάδας του Απόλλωνος Λιτοχώρου ο κορωνοϊός δεν κολλάει, αλλά κολλάει στους μιαρούς των Ποντίων. 

Αδιάψευστος μάρτυς η εικόνα της φωτογραφίας που απεικονίζει τουλάχιστον 7 ανθρωπους να κάθονται στην εξέδρα και άλλους 10-15 μαζεμένους και δίπλα δίπλα στο επάνω τμήμα αυτής. Αδιάψευστος μάρτυς φυσικά και ο διαιτητής τον οποίο οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις εξέδρες στο δεύτερο ημίχρονο έβριζαν χυδαία και τον υποχρέωσαν να αποβάλει κάποιον από αυτούς ο οποίος δεν γνωρίζουμε με ποιά ιδιότητα βρίσκονταν εκει ; Φυσικά επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε θα κάναμε θέμα ως ομάδα την θλιβερή αυτή συμπεριφορά της ομάδας του Λιτοχώρου αλλά πλέον υποχρεωνόμαστε για να προστατέψουμε την τιμή και αξιοπρέπειά μας. Δυστυχώς η δική μας φωτογραφία την ώρα του αγώνα αποτελεί ακλόνητη απόδειξη για τα λεγόμενα μας, σε αντίθεση με την κακοήθη και παραπειστική δική τους που δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, καθώς πέραν του γεγονότος ότι δείχνει κάποια άδεια μπουκαλάκια νερό , δεν μπορεί να συνδεθεί με την παρουσία της ομάδας μας !

Είναι κρίμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αντιμετωπίζονται οι φιλοξενούμενες ομάδες με τέτοια εχθρότητα και προσβλητική αντιμετώπιση με την επίφαση δήθεν υγειονομικών μέτρων κλπ. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από τον βούρκο κάποια στιγμή και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και ήθος χωρίς νταηλίκια. Ο Απόλλων Λιτοχώρου είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία την οποία σφυρηλάτησαν εξαιρετικοί παράγοντες που δυστυχώς οι τωρινοί την μικραίνουν. Παρόλα αυτά ο σεβασμός μας στο ιστορικό αυτό σωματείο παραμένει μεγάλος. Σημειώνουμε τέλος ότι από όλα τα ανωτέρω φυσικά εξαιρούμε τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας ο οποίος επέδειξε απέναντί μας άψογη συμπεριφορά. Δε

Προηγήθηκε η παρακάτω ανάρτηση στο facebook

 Η ομάδα μας σήμερα υποδέχτηκε για το θεσμό του κυπέλλου την ομάδα ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Μελανό σημείο η άρνηση της ομάδας της Νέας Ζωής να καταγραφεί και να θερμομετρηθεί όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων όπως αυτό έχει κοινοποιηθεί από τη Γ.Γ. αθλητισμού και το υπουργείο υγείας. Το ύφος δε, των παραγόντων της ομάδας της Νέας Ζωής , μας κατέπληξε αρνητικά.

Για την ιστορία η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-1.

* Η φωτογραφίες είναι από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων μετά την αποχώρηση τους.

Απόλλων Λιτοχώρου - Aκαδημία Ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου