Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - Εκφράζουμε την απορία μας...

 


Είδαμε με προσοχή τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή στον Πλαταμώνα. Διαβάσαμε με προσοχή την τοποθέτηση της αντιπάλου ομάδας για τον διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα. Είδαμε και ξαναείδαμε το βίντεο που ανέβηκε στις ιστοσελίδες της περιοχής μας. 

Εκφράζουμε την απορία μας όχι την διαμαρτυρία μας. Απορούμε για κάποιες αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής που σφύριξε τον αγώνα γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι διαφορετικό είδε αυτός, απο ότι έγινε και είδαμε όλοι οι υπόλοιποι.

Τι μπορεί να είδε ο κύριος Διακουμάκος όταν στο 0-0 ανατράπηκε ο Γκουνέλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει;

Για ποιό λόγο υπέδειξε 2η κίτρινη σε μια εναέρια μονομαχία τον Ευθυμιάδη με αποτέλεσμα να προκαλέσει την δικαιολογημένη σε αυτή την περίπτωση αντίδραση του ποδοσφαιριστή;

Για ποιό λόγο γράφει το φύλλο αγώνος ότι ο Ευθυμιάδης κόλλησε το πρόσωπο του σε αυτό του κυρίου Διακουμάκου ενώ το βίντεο διαψεύδει κάτι τέτοιο;

Γιατί ο Μπαράς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη χωρίς ουσιαστικά να κάνει κάτι άξιο τιμωρίας;

Αγαπάμε ξέρετε το ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο τις ομάδες μας. Γι αυτό και το πληρώνουμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. 

Σίγουρα δικαιούστε κι εσείς την κακιά σας μέρα και το ανθρώπινο λάθος σας.

Πρέπει όμως να σεβαστείτε, όπως σεβόμαστε κι εμείς εσάς, και το ότι καταφέρνουμε και πληρώνουμε κάθε αγωνιστική το εξοδολόγιο σας αναγνωρίζοντας την συμμετοχή και την προσπάθεια σας στο παιχνίδι. Πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλον και όλοι μαζί το άθλημα για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο παρόν και το μέλλον.

Συγχαρητήρια στην Ακαδημία για το παιχνίδι της στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές της έπαιξαν καλύτερα και σίγουρα δε χρειαζόταν να μείνει η ομάδα μας με 9 παίκτες να μας ισοφαρίσουν.

Υ.Γ. Το παρόν εκφράζει ερωτήματα των ανθρώπων του Δ.Σ. του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση διαμαρτυρία. Στηρίζουμε τους διαιτητές μας και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου