Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιώργος Παμλίδης το γκολ του ΠΑΣ με Ολυμπιακό! "Στο τέλος χαμογελάσαμε"

Τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-1)πιστεύει πως θα μπορούσε να πάρει ο ΠΑΣ Γιαννινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σκόρερ του τέρματος της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Παμλίδης.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και τον απολογισμό των δύο βαθμών:

«Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά σε καλή κατάσταση. Και το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι ήταν δύσκολα και απαιτητικά. Απολογισμό έχουμε δύο βαθμούς. Αν μας έλεγαν πριν από τα παιχνίδια ότι θα είχαμε αυτό τον απολογισμό δεν θα το πιστεύαμε. Φτάσαμε όμως στο σημείο να λέμε ότι είναι λίγοι οι δύο βαθμοί γιατί ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. 

Μπορούσαμε να το κερδίσουμε και να το χάσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό όπως εξελίχθηκε. Αυτά τα ματς είναι κίνητρο για όλους μας. Είχαμε αποχή έναν χρόνο από τη μεγάλη κατηγορία και το θέλαμε αυτό το ξεκίνημα».

Για την επίμαχη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί στο φινάλε:

«Εκείνη τη στιγμή ήμουν αλλαγή. Από τη στιγμή που υπάρχει το VAR, ότι και να λέμε περισσεύει. Μιλάει η τεχνολογία. Τι να λέμε τώρα. Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλη θέση. Είχαμε άλλη μια αμφισβητούμενη φάση με τον Kριζμάν. 

Νόμιζα είχε περάσει η μπάλα την γραμμή, τελικά δεν είχε περάσει. Διαμαρτυρήθηκα, αλλά μετά που το είδα, ηρέμησα και κατάλαβα ότι τσάμπα διαμαρτυρήθηκα. Ήταν το τελευταίο λεπτό, υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση. Αλλά υπάρχει η τεχνολογία γι’ αυτό τον λόγο. Στο τέλος χαμογελάσαμε για τη μεγάλη μας προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου