Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Το γήπεδο του Βατανιακού δήλωσε έδρα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς!

Το γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Απόλλων Πόντου για τους εντός έδρας αγώνες του τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Football League.

H «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δήμου Κατερίνης, στον οποίο ανήκει το γήπεδο, ενώ σύμφωνος με την «συγκατοίκηση» είναι και ο τοπικός Βατανιακός, ομάδα που χρησιμοποιεί, κατά κύριο λόγο, το εν λόγω γήπεδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα είναι και γραφειοκρατικά τελειωμένο, αφού ο Δήμος έχει εκδώσει το απαραίτητο παραχωρητήριο, ενώ όλα τα απαιτούμενα έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση και της Λίγκας, η οποία έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου ως έδρα από τον Απόλλωνα.

Το γήπεδο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε αγώνες Football League και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14 όταν ο Βατανιακός αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ και τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε, κατά καιρούς, έδρα διαφόρων ομάδων του νομού Πιερίας στη Γ’ Εθνική, όπως για παράδειγμα ο Διαγόρας Σεβαστής και η ΑΕ Καρίτσας.

Πηγή: iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου